Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstprothesewissel

92

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstprothesewissel)”

Al het telefonisch contact is goed verlopen, ook de eerste afspraak is mij goed bevallen, ik ben netjes geholpen door vriendelijk personeel.
Toen ik een afspraak had bij dr van Waes, was er intern iets niet goed afgesproken. Ik had namelijk een afspraak om 17.30 en dr van Waes was in de veronderstelling dat hij klaar was en moest met tegenzin de afspraak met mij nog doen. Deze afspraak verliep voor mij niet dan ook niet zoals gewenst. Waar ik wel heel blij mee was is dat hij aangaf dat de wissel gedaan kon worden via het oude litteken, iets wat mij in het eerste gesprek verteld was dat dat niet kon.
Er werd een datum ingepland. Hierover werd later contact opgenomen dat deze datum geen doorgang kon vinden. Ik moest weer opnieuw langskomen voor een afspraak met een andere arts. Na nogmaals contact te hebben opgenomen bleek het om een andere arts te gaan die verhinderd was en kon mijn afspraak blijven staan.
Ik vond het niet praktisch dat ik op vrijdag pas te horen kreeg hoe laat ik dinsdags geholpen zou worden. Verder werd er keurig meerdere keren contact opgenomen om te vragen of alles duidelijk was en of ik nog vragen had.
Op de dag van de operatie werd mij in de kliniek verteld dat ik verder opgehaald moest worden dan afgesproken met Praktijk Gabriels, dit vereiste wat organisatie.
Door het medisch personeel ben ik superfijn en professioneel geholpen. En dr. Waes heeft goed werk geleverd, ik was blij dat ik dit keer de eerste was en niet de laatste:-)
Ik ben gisteren geholpen en voel me supergoed!

N
Nicky

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Nicky beveelt deze kliniek aan

26 juli 2017

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder