Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

Beoordeling Borstprothesewissel

87

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Behandeling: Borstprothesewissel)”

Ik heb een borstprothese wissel gehad nadat ze er bijna 17 jaar in hebben gezeten (preventief). Er zit nu Mentor Cohesive 1 in, via dual plane techniek. Dan wordt het half tussen de borstspier gezet. Dit heeft als voordeel dat het natuurlijker lijkt, en geen randen of deukjes aan de bovenkant meer heeft. Aangezien ik een hele dunne huid heb, is dit bij mij geadviseerd. Ik heb het consult gehad in Kliniek Amstelveen bij Joanna Gabriel (dochter van Diana). Zeer vriendelijke dame, heeft goed uitgelegd en eerlijk advies gegeven. Nadeel is dat je erg lang in de wachtkamer zit wegens de drukte. (Tip: minder afspraken op een dag plannen).
Daarna consult gehad met chirurg Kevin Peters in Barendrecht. Kwam professioneel over. Het voorgaande advies is in details nog aangepast en in zijn kliniek in Vlaardingen ben ik door hem kundig geopereerd. zij personeel was ook professioneel en zeer vriendelijk. Jammer alleen dat ik me om half 8 moest melden en pas half 11 geholpen werd.
Ik heb een lange herstel gehad, maar dat is bekend bij deze methode Dual Plane. borstspieren worden natuurlijk losgehaald en dat voel je dan ook. Maar het gaat steeds beter en ben weer lekker aan het fitnessen, al kan ik nog niet voluit mijn borstspier trainen, het voelt nog heel vreemd aan, maar dat schijnt ook na ca. 9 maanden helemaal weer als vanouds te voelen.
Het resultaat is erg mooi en heel natuurlijk. Ze zijn natuurlijk ook wat steviger en zullen minder snel gaan hangen in de toekomst omdat ze vast worden gehouden half onder de spier.
Soms is de bereikbaarheid van Praktijk Gabriels telefonisch lastig. Toen ik een mailtje stuurde daarover en ik een aantal vragen had over mijn herstel werd ik wel meteen teruggebeld door Joanna, dus dat is wel goed opgelost.
Ik raad (ondanks de lange wachttijd;-) Praktijk Gabriels wel aan, want het resultaat is goed.

L
Liesbeth

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 5,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Liesbeth beveelt deze kliniek aan

27 februari 2017

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels

90
27 mei 2020 Borstprothesewissel
“ Uitstekend ” Marie-Therese

Heel tevreden over het advies en operatie. Klein minpuntje wachttijd voor de operatie was zeker 1,5 uur uitgelopen. Maar verder super.

94
15 september 2020 Borstprothesewissel
“ Geweldige Arts en anesthesioloog! ” GMA

De Arts Patrice Grabietz en zijn team hebben mij er echt wel doorheen geholpen wat een geweldige mensen. Bij aankomst bleek dat ik nog best wel een…

85
11 september 2020 Borstprothesewissel
“ Hele goede service ” Anonieme gebruiker

Mijn eerste borstvergroting heb ik al bij Diana Gabriels laten doen, toen was mijn ervaring ook al heel goed. Daarom heb ik er een aantal weken…