Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Bilvergroting

10

“Dr. Hupkins topchirurg!”

Beste lezer,



Ik ben een vrouw van 35 jaar en op 14 dec 2018 heb ik een borstvergroting van 550cc laten uitvoeren door dr. Hupkens. Nu 3 weken later ben ik nog steeds erg blij met mijn keuze voor deze arts en het resultaat na de operatie.



Dr. Hupkens is een zeer ervaren chirurg met meer dan 3.000 operaties. Hij neemt goed de tijd voor al je vragen en legt alle stappen bij de operatie tot in detail uit. Ik voelde me zeer veilig en op mijn gemak bij hem, ik wist dat ik bij hem in goede handen zou zijn.



Op de dag van de operatie is alles uitstekend verlopen. Ik viel in slaap en heb helemaal niets van de operatie gemerkt. Ook het personeel in de kliniek is zeer professioneel en vriendelijk.



Nu 3 weken later heb ik nog amper pijn, die was er wel na de operatie maar dat zakte binnen een paar dagen. Ik kon na 1,5 week al op mijn zij slapen. Wel handig als je dan een kussentje of een opgerolde deken bij jouw borsten legt zodat je armen niet op de borsten drukken. Mijn borsten zien er verder prachtig uit! Ik ben ontzettend blij met het resultaat!



Als advies wil ik jullie meegeven, vooral als je twijfelt over de grootte of het type implantaat: luister naar het advies van dr. Hupkens. Zelf heb ik voor het grootste volume (voor projectie) gekozen dat bij mijn bouw en afstand tot de tepel past. Ik heb daar absoluut geen spijt van.



Dr. Hupkens is een topchirurg die ik aan iedereen kan aanraden!



Groetjes en succes!

V
Violetta

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Pieter Hupkens (Plastisch Chirurg)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Violetta beveelt deze kliniek aan

07 januari 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder