Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Amsterdam en Barendrecht)

Beoordeling Borstvergroting

59

“Nooit meer voor mij.”

In eerste instantie was ik tevreden over de praktijk en begreep ik niet hoe er online zoveel negatieve verhalen konden zijn. Maar bij nader inzien ben ik niet meer zo tevreden.


Oktober 2020 een borstvergroting ondergaan. Ben voorafgaand niet gewaarschuwd voor bepaalde eindresultaten. Huidig probleem: 1 borst zit hoger als de ander. Dat je dit aan de onderkant ziet, is totaal te begrijpen en acceptabel, maar het is nu ook zichtbaar aan de bovenkant. In een bikini is dit gewoon geen gezicht.

Gekozen voor een arts die uit dienst zou gaan. Ik ben er door de praktijk, nooit op gewezen dat de arts in kwestie nooit meer naar Nederland zou komen (al zou het 1x per 2 maanden zijn) om ontevreden cliënten eventueel verder te helpen. Desondanks geen spijt van mijn keuze!

Eerst contact gehad met de arts via mail, en uiteindelijk een afspraak gemaakt met de praktijk om dit probleem te bespreken en een oplossing te zoeken. Inderdaad, 1 implantaat zat te hoog en kon niet zakken d.m.v masseren. Ik heb aangegeven dat de arts in belgië vrijwel geen optie is nu en hoe nu verder? Ben niet van plan om weer veel geld uit te geven en elke euro is in principe al teveel.

Als ze van tevoren hadden gezegd; ‘dit zijn je borsten nu, prima dat je implantaten wilt maar hou rekening met dit en hou rekening met dat. Wil je zekerheid op een beter resultaat dan dat? Dan kunnen we dit en dat doen maar dat kost dan wel .. € extra’

Dat is niet gebeurd en daarom vind ik het zuur dat ik nu voor extra kosten kom te staan.

Nou ik kon dan naar een praktijk in Tilburg, naar een ‘goeie vriend’ van Diana Gabriels en ik moest dan maar even appen als ik er geweest zou zijn en dan zou zij een ‘speciale’ prijs met de arts in Tilburg regelen. Nou oke ben benieuwd. Zo gezegd zo gedaan. Vraag eenmaal daar aan de arts welke kosten ik kan verwachten. Hij gaf aan dat zijn assistentes dat beter weten, maar een uurtje LOKALE VERDOVING + OK zou neerkomen op €1.000. (Ik heb de arts niet verteld dat Diana met hem een prijs zou gaan regelen).

Diana gelijk geappt dat ik ben geweest en binnen 3 kwartier zat de offerte in mijn mail.

‘ OK KOSTEN: €1.600 - korting €600 = €1.000’

Dit is dus wat ze ook doen met speelgoed in november. Prijzen omhoog gooien en mensen laten geloven dat ze een goeie korting krijgen.

Diana wederom geappt met de vraag of deze prijs wel klopt, want het is echt uit verhouding als je beseft dat je operatie toen €3135 kostte. Dit is een ingreep van; openen, implantaat een paar mm naar beneden trekken en sluiten. Ik zeg niet dat het makkelijk


Is, dat het niks van een arts vergt. Maar het kost je dan oorspronkelijk kort door de bocht 50% van de operatieprijs maar o nee je krijgt dan €600 korting. Een bedrijf zoals Bergman doet een correctie gratis en mijn leer is dat ik voortaan gewoon gelijk voor iets duurders ga zodat ik in ieder geval goed geholpen word zodra er stront aan de knikker zit.

Je kan het raden. Diana heeft tot op heden (het is nu een week geleden) niet meer gereageerd. Heb haar nog verzocht om er een reactie op te geven, maar ze vind het niet belangrijk om even te reageren op haar cliënten als er tegengas word gegeven. Niet heel professioneel maar hey, dat kon ik enigszins wel verwachten diep in mn hart.

Beknopte versie van het verhaal: je word goed geholpen als er geld te verdienen valt (rechtvaardig of niet rechtvaardig).

Ik heb het overigens voor mezelf via een andere weg opgelost en ik kies echt nooit meer voor deze praktijk.A
Amanda

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 1,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Amanda beveelt deze kliniek niet aan

05 oktober 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Amsterdam en Barendrecht)

75
16 september 2021 Borstvergroting
“ Geweldig ” Imane

Ik heb de consult en de operatie als zeer prettig ervaren, juiste advies gekregen van Dhr. Hupkens ook extra informatie heeft die nog aan mij gegeven…

91
08 september 2021 Borstvergroting
“ Trots en fijne ervaring! ” Gabrielle

Ik ben super trots op het resultaat, er is goed gehandeld en ben fijn behandeld.

74
17 september 2021 Borstvergroting
“ Fijne ervaring! ” Romy

Het intake gesprek met Diana heb ik als prettig ervaren, ondanks andere berichten die ik lees, ben ik naar tevredenheid behandeld! Het is een nette…