Ervaring bij Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Amsterdam en Barendrecht)

Beoordeling Borstvergroting

91

“Beoordeling Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Amsterdam en Barendrecht) (Behandeling: Borstvergroting)”

De dag van de borstvergroting.Ik heb dit verslag gemaakt op de dag dat ik mijn borstvergroting heb gehad via de praktijk van Diana Gabriëls. Ik heb mentor protheses gekregen 375cc.Ik heb de afgelopen nacht heerlijk geslapen. 7:00 ging mijn wekker, zoon uit bed trommelen en de deur uit werken. In tussentijd had mijn man een lekker bakkie cappuccino voor me gezet met een heerlijk beschuitje. Nog gauw het laatste wasgoed opgevouwen (ik moet natuurlijk na de op. rustig aan doen) en in tussentijd heerlijk een lekker warm bad vol laten lopen.Na heerlijk relaxt te hebben in bad stond stond mijn volgende bakkie cappuccino al weer klaar...... Lief mannetje is het toch. Terwijl ik nog lekker een appeltje zat te eten ging de telefoon. MC Amselveen of ik 12:15 al kon komen in de plaats van 15:15u. Dat ik net wat had gegeten was gelukkig geen probleem. Snel aangekleed en in de auto.Wachten, wachten en wachten. Na een uur wachten mocht ik eindelijk naar boven naar de ok. Er was gelukkig gratis wifi zodat we onze tijd konden vullen op de ipad. Zeker voor mijn man was dat een uitkomst.Kleren uit, moest zo'n raar ziekenhuis gevalletje met blauwe sloffen en een haarnetje op. Kreeg nog een prikje in mijn buik tegen trombose, infuus in mijn arm en plakkertjes op mijn lijf. In tussentijd gezellig gebabbeld met de verpleegster. Toen kwam de chirurg langs om mijn borsten af te tekenen. Hij stelde zich netjes voor als Dr. Schiettecatte. Ik vond het gelijk een geschikte vent.

Narcotiseur kwam ook nog langs en hij liep samen met de verpleegster met het bed waar ik lag naar de ok.Op de ok aangekomen moest ik gaan verliggen naar de operatietafel. Infuus werd aangesloten op de narcose vloeistof en ik kreeg een kapje met zuurstof op.DE REST VAN DE OK BEN IK KWIJT.Voor mijn gevoel werd ik het volgende moment wakker en na op de klok te hebben gekeken zag ik dat ik een uur verder was. Ik voelde me net zoals dat ik thuis wakker word van de wekker, alleen dan met een prikkend gevoel onder mijn borsten.

Ik kon mijn nieuwsgierigheid natuurlijk niet bedwingen en keek onder de dekens. WAUW!!!! Ik heb ze.... twee volle borsten. Hoe is het mogelijk. Ze zien er wel wat rood en gespannen uit, maar de wauw factor overtreft alles. Voel me goed en ze vragen gelukkig gelijk wat ik op mijn boterhammetje wil. Weet niet hoe snel ik moet antwoorden want ik had inmiddels wel behoorlijke trek gekregen.Dr. Schiettecatte was inmiddels al een paar keer langs gekomen en ik had met hulp van de verpleegkundige mijn sport bh aangetrokken. Ik mocht me ook al gelijk aankleden en .......................naar huis.Rond 14:00u lag ik op de operatie tafel en om 15:45u zat ik in de auto naar huis. Echt pijn voel ik nu nog niet maar ik heb wel alvast 2 paracetamol ingenomen. Mijn borsten voelen wel opgezet en branderig aan, het is te vergelijken met stuwing als je borstvoeding geeft.

Tot nu toe is het me erg meegevallen, ik hoop dat het zo goed blijft gaan. De verdoving is misschien nog niet helemaal uitgewerkt.Al met al het is mij allemaal reuze meegevallen.Groetjes JoskePS. Ik ben gisteren geopereerd dus kan nog niet zoveel zeggen over het eindresultaat. Daarom heb ik bij de beoordeling "niet van toepassing" aangegeven. Nu, met met de sportbh zien ze er wel mooi en vol uit.

J
Joske

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 9,3Deskundigheid medische staf
  • -De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Joske beveelt deze kliniek aan

22 oktober 2013

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk Gabriels - Diana Gabriels (Amsterdam en Barendrecht)

10
06 september 2021 Borstvergroting
“ Super fijne service. ” Cathérine

Het is een prettige kliniek, bij het eerste consult kijken ze goed met je mee wat bij je past en wat je wensen zijn. En wat er mogelijk is Mbt je…

10
02 september 2021 Borstvergroting
“ Beste wat ik ooit gedaan heb! ” Karima

Ik heb mijn behandeling erg goed ervaren, ik ben bij de intake er goed ingelicht over de behandeling. Ik heb verschillende informatie formulieren mee…

10
06 september 2021 Borstvergroting
“ Super fijne service ” Cathérine

Ik ben daar prettig ontvangen en ze luisteren goed naar je wensen. Daarna wordt gekeken wat er mogelijk is.