Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

98

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Mijn eerste consult was met Diana zelf. Ze legde alles heel helder uit en kwam zelf met een advies qua grootte van de protheses. 500cc vond ik in eerste instantie te groot, Dus heb ik gekozen voor 450cc. Meteen werd er gekeken welke arts bij mij zou passen en of mijn voorkeursdatum voor de operatie beschikbaar was.

Een maand voor de operatie had ik vervolgens het consult met de arts, drs. Halbesma. Het is een hele vriendelijke en toegankelijke chirurg die zeker de tijd voor je neemt. Hij werkt ook heel nauwkeurig en meette mij verschillende keren op om zeker te zijn. Ook niet onbelangrijk natuurlijk.

Zaterdag 23 december 2017 was mijn operatiedatum. Ik werd geopereerd in Zoetermeer en was (gelukkig) al vroeg aan de beurt. Het personeel van de kliniek was ontzettend vriendelijk, erg fijn om om je heen te hebben op zo'n dag. Voor de operatie opnieuw meten en aftekenen en hoppa, de operatie! Totaal geen pijn gehad en niks als onprettig ervaren.

Bij mij is twee maal 450cc high profile geplaatst voor de borstspier. De week erna heb ik weinig pijn gehad, niet meer dan gebruikelijk tenminste. Slapen op mn rug viel tegen, maar lukte ook uiteindelijk.

Vandaag (twee weken na operatie) controle gehad en de hechtingen zijn verwijderd. Voelde ik ook bijna niks van.

Halbesma heeft heel goed werk geleverd en ook de hechtingen waren mooi gemaakt. Het litteken zag er nu al heel mooi uit! 3 maanden na de operatie heb ik een controle bij de arts zelf. Ben benieuwd hoe 'ze' er dan uit zien!

S
Sandra

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Gertjan Halbesma (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Sandra beveelt deze kliniek aan

06 januari 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder