Ervaring bij Polikliniek de Blaak Rotterdam

Beoordeling Spataderen

36

“Beoordeling Polikliniek de Blaak Rotterdam (Behandeling: Spataderen)”

Ik schrijf deze recensie om anderen te waarschuwen voor deze kliniek. Ik heb een nogal ingewikkeld vaatprobleem in mijn been waardoor ik veel pijn en last van bepaalde vaten in mijn been heb. Ik ben hiervoor een paar keer geopereerd in een ziekenhuis maar deze operaties waren zeer pijnlijk. Voor mijn volgende ingreep wilde mijn huisarts graag dat ik gebruik zou maken van een nieuwe techniek die nog niet in ziekenhuizen gebruikt wordt maar al wel door Polikliniek De Blaak. Zij wist nog niet zeker of ik hiervoor in aanmerking zou komen en verwees mij door voor advies. Ik ben precies twee keer bij Polikliniek De Blaak geweest. 1 x voor de intake en vaatonderzoek. 1 x om door de chirurg gezien te worden zodat deze kon beoordelen of de vaten in mijn been in aanmerking zouden kunnen komen voor de nieuwe laserbehandeling. Ik kom niet in aanmerking voor de nieuwe behandeling en ging dus zonder verdere ingreep naar huis. Wie schetst mijn verbazing als ik vandaag een afschrijving krijg van mijn zorgverzekeraar van meer dan 400 euro voor Polikliniek De Blaak! Ik heb gebeld naar mijn zorgverzekering om te informeren of dit wel klopt; zij hebben immers slechts twee keer naar mijn been gekeken en verder niets gedaan! Gelukkig loopt er al een onderzoek van mijn zorgverzekeraar, zij hebben wel vaker van deze torenhoge en onduidelijke declaraties ontvangen van deze Polikliniek. Vanwege deze rare praktijken raad ik u deze kliniek af. Ik begrijp dat de kliniek dit jaar 9 ton verlies heeft geleden maar de verliezen hoeven niet aangevuld over uw en mijn rug.

P
Petra

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,0Telefonische bereikbaarheid
  • 5,8Klantvriendelijkheid
  • 5,0Het consultgesprek
  • 5,3Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
Petra beveelt deze kliniek niet aan

01 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Polikliniek de Blaak Rotterdam

10
21 december 2014 Spataderen
“ Beoordeling Polikliniek de Blaak Rotterdam (Behandeling: Spataderen) ” Elisabeth

Na een aderontsteking in mijn kuit heeft de huisarts mij naar polikliniek De Blaak doorverwezen . Ik werd gek van de pijn.

31
19 januari 2014 Spataderen
“ Beoordeling Polikliniek de Blaak Rotterdam (Behandeling: Spataderen) ” Anonieme gebruiker

Let op: Er wordt niet gesproken over twee rekeningen die je moet betalen: één aan de kliniek contant en twee : aan het eigen risico dat je moet…

84
27 september 2015 Spataderen
“ Beoordeling Polikliniek de Blaak Rotterdam (Behandeling: Spataderen) ” Mw

Op hele korte termijn een afspraak kunnen maken in Tilburg. Prettig en persoonlijk behandeld. Erg fijn!