Ervaring bij Polikliniek de Blaak Rotterdam

Beoordeling Chemische peeling

22

“Beoordeling Polikliniek de Blaak Rotterdam (Behandeling: Chemische peeling)”

Het consultgesprek (intake) was kort. De behandelaar heeft mij vragen gesteld die ik in principe ook online had kunnen invullen. Ze heeft geen huidanalyse gedaan of mijn huid bekeken om mij een persoonlijk advies te geven.

Voorafgaand aan de chemische peeling is letterlijk 2 seconden naar mijn huid gekeken om de 'juiste' peeling te kiezen. Zeer onpersoonlijk dus.

Na de behandeling heb ik geen resultaat gezien. Van een erkende polikliniek verwacht ik enige expertise, maar helaas. Ik heb gebeld met de behandelaar om dit te bespreken. Ze heeft mij duidelijk de indruk gegeven dat ik voor niks bel en ik kreeg het gevoel dat ik mijn ervaring niet eens met haar kon delen. Ze liet mij ook niet uitpraten. En ze stond er ook zeker niet voor open om een oplossing te vinden.

Ik vind het in ieder geval heel jammer dat een erkend bedrijf als Polikliniek de Blaak mij zo heeft teleurgesteld. Ik heb bewust gekozen om naar een polikliniek met huidtherapeuten te gaan, i.p.v. een schoonheidssalon, zodat ik echte resultaten zou krijgen. Absoluut niet het geval hier.

G
Gizem

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,0Telefonische bereikbaarheid
  • 4,0Klantvriendelijkheid
  • 4,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Gizem beveelt deze kliniek niet aan

06 maart 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Polikliniek de Blaak Rotterdam

84
16 december 2020 Chemische peeling
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Zeer professionele huidtherapeute. Geen poespas. Duidelijk.