Ervaring bij PerfectLines Plastische Chirurgie

Beoordeling Borstverkleining

83

“Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Borstverkleining)”

Dr. Schellekens is een zeer proffesionele arts en heeft mij echt heel goed geholpen.

De kliniek heeft wel een aantal aandachtspunten tot verbetering.Een medische ingreep is voor veel mensen een grote stap waaraan vaak al veel vooraf is gegaan. De arts gaat tenslotte wel snijden in een gezond lichaam. Voor de arts en het personeel is het allemaal gesneden koek, maar voor mij niet. In het maken van de afspraak voor de operatie is veel mis gegaan en dit is te wijten aan een slechte communicatie binnen MCB. Als voorbeelden noem ik dat men niet afweet van reeds doorgegeven verhinderdata, terugbel afspraken niet nakomen, ik was in de veronderstelling dat ik een nacht moest blijven en dit bleek niet zo te zijn, in het boekje wat je krijgt thuisgestuurd staat dat je geen nagellak op je handen mag hebben, maar er staat niets over kunstnagels in, na te hebben gebeld werd mij medegedeeld dat ik 1 nagel moest laten verwijderen, achteraf bleek dit helemaal niet nodig ect. Dit is voor mij bijna reden geweest om de gehele ingreep te cancellen.Na de ingreep kreeg in thuis de factuur voor de ingreep, zonder begeleidend schrijven. Dit terwijl het een verzekerings kwestie is en ik in de veronderstelling was dat dit rechtstreeks met de maatschappij geregeld zou worden. Je schrikt best wel als je ineens een factuur van € 5000,00 op de mat hebt liggen. Na te hebben gebeld bleek dat ik deze zelf moest indienen bij de maatschappij.Het resultaat telt en tot nu toe is dat boven verwachting.

M
M. Snoek

Kliniek: PerfectLines Plastische Chirurgie

Specialist: Pascal Schellekens (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstverkleining

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 5,8Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service

23 november 2011

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van PerfectLines Plastische Chirurgie

10
25 oktober 2018 Botox
“ Perfect geholpen, super resultaat! ” Anonieme gebruiker

Ik kan dit echt iedereen van harte aanbevelen. Dr. Bartels maakt waar wat hij zegt.

10
20 april 2019 Lipfillers
“ Erg Kundig !! ” N

Het is een fantastische ervaring. Dokter Bartels heeft een uitstekende techniek en je ziet er na de behandeling prachtig uit !! Erg Kundig !!

10
16 februari 2016 Botox
“ Beoordeling PerfectLines Plastische Chirurgie (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ben zeer tevreden over deze kliniek. Heel erg persoonlijk en vriendelijke mensen. Goed resultaat na iedere behandeling. Onlangs dr. Schrammek Green…