Ervaring bij Parkkliniek en Medisch Centrum

Beoordeling Ooglidcorrectie

45

“Beoordeling Parkkliniek en Medisch Centrum (Behandeling: Ooglidcorrectie)”

in 2004 ooglidcorrectie laten doen. Bij de intake begon de arts ook over mijn wallen die ik toen echt nog niet had ! Op de dag van de operatie meldde ik me bij de receptie. Daar kreeg ik ineens te horen dat ik alles gelijk af moest rekenen. Dat was mij niet verteld. Even stress maar gelukt. Tijdens de operatie was er gelukkig een lieve verpleegster ene Marlous. Ik vond het zo eng dat ik haar hand vast wilde houden. Dr. Tan vertelde me tijdens de operatie veel over zijn verbouwing die hij zelf doet. Ik werkte toen bij een grote bouwmarkt in Wateringen daar kwam hij dus zijn inkopen doen.
Nou de operatie was dus gebeurd. Ik was weken erna echt bont en blauw. Ik kreeg in de tweede week ook een fistel op het litteken die moest hij ook nog weg snijden. De littekens ben ik altijd blijven zien die liepen bij mij niet in een huidplooi maar erboven. Mijn ogen waren en zijn ontzettend verschillend. Ipv hangogen heb ik nu twee ongelijke ogen. En dit was al vrij snel maar ik heb dit nooit durven of willen zeggen want ja wat schiet je ermee op. Eigen schuld ???
Reden dat ik het nu wel instuur is dat mijn dochter van 11 net zegt, mama, ik heb het je nooit willen zeggen, maar je ziet er altijd uit alsof je heel moe bent. Je ziet er nooit eens vrolijk uit.
Nou dat kan nu helemaal kloppen na zo'n bericht.
Ook fijn om te weten dat ik als alleenstaande moeder hier nooit meer wat aan kan doen het wordt niet vergoed toen heb ik het ook zelf betaald. Lekker mismaakt voor de rest van mijn leven .

M
Monique

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 6,5Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Monique beveelt deze kliniek niet aan

29 september 2014

1 reactie

Molly

Wat erg Monique dat dit jou is overkomen. Ook ik kwam terecht bij dr. Tan voor een ooglidcorrectie, met een vreselijk resultaat. De littekens zijn breed en dik, alsof e in gehakt is! Hij is zeker drie keer opnieuw begonnen met snijden, waardoor alles schots en scheef is. Ik heb een klacht ingediend over deze arts, en ik hoop van harte dat jij dit ook doet!

Geplaatst op: 01 mei 2015 20:28 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder