Ervaring bij Ooglift

Beoordeling Ooglidcorrectie

80

“Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie)”

De behandeling was prima. Helaas heb ik thuis veel last gehad van tranende en niet sluitende ogen. Het heeft ongeveer 3 weken geduurd voordat ik in ieder geval 1 oog helemaal dicht kreeg, daarna nog eens 3 weken voordat beide ogen helemaal sloten. Ik heb veel vette zalf in mijn ogen moeten smeren om het 's nachts uit te houden. Veel last van droge ogen en last van scherp licht. Mijn irritatie van de ogen 's nachts is me erg tegengevallen. Waarschijnlijk is dit erger bij mij dan bij een ander omdat ik mijn ogen ook al 10 jaar geleden heb laten laseren. Het viel me allemaal niet echt mee. Het duurde ook ruim 2 weken voordat mijn blauwe plekken weg waren. 1 Litteken vind ik ook nog niet heel mooi, dit ligt wrs. aan mijn huid maar het streepje is (nog) niet mooi genezen. Ze zijn nog goed te zien. Niet als ik gewoon naar voren kijk, maar wel als ik mijn ogen dicht doe. Al met al heb ik er te gemakkelijk over gedacht en viel het wel wat tegen. Maar het resultaat ben ik uiteindelijk wel blij mee.

Ik heb ook wel wat moeite met Dr. Geerling, een dag na de behandeling wist hij al niet meer wie ik was en welke patient hij aan de telefoon had. Wel wat onpersoonlijk en ik voelde met nadat ik hem meer nodig had dan een gemiddeld iemand zich wel wat meer kan verdiepen in de persoon die hij behandelt heeft. Beetje meer interesse kan geen kwaad. Verder was hij wel erg aardig.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Ooglift

Specialist: Rob Geerling (Oogchirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 7,2Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service

29 december 2010

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Ooglift

94
22 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Heel goed ” K

Het is nu een aantal maanden geleden en ben er steeds blijer mee ,de littekentjes zijn verdwenen en je blik word er heel open van.

10
06 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Ben super blij net 10 minuten geleden mijn ooglid correctie gehad. Was zo zenuwachtig maar Dr. Geerling met zijn rust en zeer relaxte persoonlijkheid heeft me er super goed door heen geholpen. De verdoving was beetje gevoelig. Maar dat was het enigste. Be ” Anonieme gebruiker

Super kliniek niet verder zoeken! Ze nemen echt de tijd je voelt je op je gemak. En geen nummer geen fabriek. Deze man heeft liefde voor zijn vak!…

90
06 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Marianne

Ik kwam bij ooglift in Maarssen terecht omdat collega's en vrienden hier hoog van opgaven uit eigen ervaring