Ervaring bij Nationaal Huidcentrum

Beoordeling Overige behandelingen

99

“Psoriasis lichttherapie”

Lichttherapie is één van de mogelijkheden om psoriasis te behandelen. Het centrum bezit een Waldmann 7002 UVB cabine, de top op dit gebied.

Een lichtkuur bestaat uit minstens 35 belichtingen. In het ziekenhuis gaan de belichtingen op afspraak. Soms moet je 2 maanden wachten voor er een plek is. Bij het Nationaal Huidcentrum wordt je onmiddellijk geholpen. In overleg met hun dermatologen kun je direct aan de kuur beginnen. Ben je een lichtkuur gestart, dan kun je er dagelijks terecht zonder een tijd te moeten afspreken. Dat is een groot voordeel boven het ziekenhuis.

Maar er is meer dat pleit voor het Nationaal Huidcentrum in plaats van een regulier ziekenhuis en dat is de persoonlijke benadering. Na slechte ervaringen met het VUmc te Amsterdam, kwam ik bij het Nationaal Huidcentrum. Een verademing. De ontvangst is warm en de sfeer is heel gemoedelijk. De kundige artsen/behandelaars hebben allen een zeer ruime ervaring en nemen de tijd voor hun patiënten. Klasse!

P
Paul

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Paul beveelt deze kliniek aan

13 november 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Nationaal Huidcentrum

95
12 oktober 2015 Overige behandelingen
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Overige behandelingen) ” Bjorn

Prettig, zorgzaam en professioneel. Rianne in het bijzonder is een uitermate fijn mens! Laserbehandeling verrassend doeltreffend.

10
14 januari 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Overige behandelingen) ” Guzkhan

De huidaandoening op mijn voorhoofd is door de behandelde arts deskundig en naar tevredenheid weggehaald en hiervan is niets meer zichtbaar.

86
12 oktober 2015 Overige behandelingen
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Overige behandelingen) ” Jonne

Behandeling is zeer goed te verdragen. Het word goed opgebouwd en steeds wat intensiever gezet. Vantevoren kun je ervoor kiezen om voor-/en na foto's…