Ervaring bij Nationaal Huidcentrum

Beoordeling Liposuctie

36

“Ontevreden ”

In het afgelopen jaar 2 keer liposuctie gehad bij nationaal huidcentrum. hiervan een keer een nabehandeling. Mijn resultaat is niet naar wens. Ik heb nog vet en dit vet is ook oneven. Ik heb spijt dat ik heb laten nabehandelen ik had hier ook zelf beter over moeten nadenken. Iedere keer wanneer er behandeld word vormt er littekenweefsel waardoor correctie steeds moeilijker word. Ik hoop dat het ooit nog goed komt, ik ben hier nerveus over. Ik ben naar de opties voor HD liposuctie (met vaser en j-plasma) aan het kijken en natuurlijk een plastisch chirurg met ervaring in revisie liposuctie. Ook ga ik investeren in een goede nabehandeling met massages en andere silhouet verbeterende behandelingen en een gezonde levensstijl. Ik kan zeggen dat het personeel heel aardig is bij deze kliniek maar het belangrijkste wat je wilt is dat de behandeling goed is. En ik zou niemand deze kliniek aanraden gebaseerd op mijn resultaat. Liposuctie is een operatie die het beste is de eerste keer vandaar moet je een goede keuze maken en een dokter kiezen met veel ervaring, goede apparatuur en er meer geld aan spenderen. Alleen dan krijg je het resultaat dat je wil.

A
Anonieme gebruiker

2 review updates

“Update toegevoegd op 02 augustus 2019”

ik ga in gesprek met nationaal huidcentrum aankomde september omdat er gewacht moet worden op het gehele resultaat. maar een nieuwe behandeling zal ik niet meer doen.

“Update toegevoegd op 23 oktober 2019”

Net als een andere reviewer op deze site, heb ik ook mijn bezwaren over kliniekervaringen.nl. Het duurt 14 dagen voor dat je review word geplaatst en je moet verplicht in onderhandeling met de kliniek. Ik wilde eerst opgeven maar dat heb ik toch niet gedaan. Ik kan me voorstellen dat andere mensen wel zouden hebben opgegeven of de review vergeten zouden zijn.

Kliniek: Nationaal Huidcentrum

Specialist: Eli Navadeh (Cosmetisch Dermatoloog, venereoloog.)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

30 juli 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Nationaal Huidcentrum

99
04 april 2024 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” Cynthia

Fijne arts, word er goed doorheen geleid.

90
01 februari 2024 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” Pascalle

Algeheel een heel prettige ervaring.

10
08 december 2023 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” Anja

Mijn ervaring is fantastisch. Het eerste informatiegesprek waarin alles duidelijk werd was fijn. Er werd goed de tijd genomen. De dag van de…