Ervaring bij Nationaal Huidcentrum

Beoordeling Liposuctie

88

“Zeer tevreden”

Liposuctie ondergaan, ben er zo heel erg blij mee! De voorlichting was goed, de behandeling viel echt niet tegen, er werd stap voor stap vertelt wat er ging gebeuren, geen onverwachte verassingen, sfeer in de behandelkamer was door de arts en de ok assistente echt heel prettig. Volgende dag alweer gewerkt, wat ik niemand overigens zou aanraden, een dagje rust met al die lekkende matjes was beter geweest. Maar dan het resultaat ! Nu 2 maanden verder , en ik heb mijn taille weer terug, mijn buik is grotendeels verdwenen, hier en daar nog wel wat harde plekjes, maar dat zal nog wel wat minder worden, en anders maar niet ,ook niet zo erg ben geen 20 meer dus verwacht niet dat het er als een 20 jarige uitziet, maar wel heel heel blij met het resultaat. Voor het eerst sinds jaren weer in bikini zonder mij te schamen! Zoveel mensen die zeggen .. wat ben jij slank geworden . Niemand vertelt dat dat door een liposuctie komt, dat houd ik voor mijzelf. Dr Navadeh.. heel erg bedankt !

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Nationaal Huidcentrum

Specialist: Eli Navadeh (Cosmetisch Dermatoloog, venereoloog.)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

19 september 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Nationaal Huidcentrum

10
10 april 2024 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” Fleur

Zeer prettige ervaring bijna geen pijn gehad. Super rustige arts en assistente die mij er rustig doorheen hebben gepraat.

92
23 oktober 2023 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” Branco

Vriendelijk ontvangst, deskundig advies, eerlijk over voor- en nadelen, professioneel team tijdens ingreep, mooi eindresultaat.

99
22 maart 2024 Liposuctie
“ Beoordeling Nationaal Huidcentrum (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Liposuctie van de borsten is vrij nieuw, maar ik ben erg tevreden met hoe het is gegaan. Er is zelfs meer weggehaald dan in eerste instantie verwacht.…