Ervaring bij Medikliniek

Beoordeling Haartransplantatie

74

“Service met een smile, maar het is wat het is”

De staf van de kliniek neemt echt de tijd om een goede service te bieden, er wordt altijd gekeken of je wel op je gemak bent en of er vragen zijn. Hiernaast zijn zij altijd wel goed bereikbaar via telefoon of mail.

Dr. Kara komt een beetje over alsof hij vaak haast heeft, soms zag ik hem even snel tussendoor bij een nazorg PRP-afspraak, maar probeert wel altijd op een vriendelijke manier vragen te beantwoorden.

Tijdens het eerste consult werd er de tijd genomen om alle vragen en zorgen te beantwoorden, waardoor je toch wat meer gerust bent want er wordt geen verkoop praatje gehouden. De behandeling wordt onder toezicht van Dr. Kara gedaan, maar niet door hem zelf. Hij zorgt er voor dat de verdoving goed toegediend wordt en laat dan de rest over aan twee technicians. Dit wist ik niet van tevoren, misschien wel handig om te laten weten i.v.m. verwachtingen.

Wat naderhand een beetje tegen viel was dat er niet veel ervaring leek te zijn met mijn type haar (Aziatisch), waardoor het beoogde resultaat misschien iets te positief was ingeschat in vergelijking met het uiteindelijke resultaat. Het donor gebied moet ik goed in de gaten en kort genoeg houden anders zie je duidelijk "happen" die weg zijn en het resultaat kan een beetje "plukkig" over komen. Het is wat het is, en heb wel wat meer dekking (vergeleken met de eerst veel kalere situatie) maar weet niet precies hoe ik me er bij moet voelen. Wellicht dat ik het uiteindelijk toch moet gaan millimeteren.

Een contra-indicatie of bedenkingen na een eerste consult vanuit de kliniek over dit soort factoren is misschien wel handig, het gaat toch om een aardige kostenpost.

A
A.D.S

Kliniek: Medikliniek

Specialist: Talat Kara (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 7,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
A.D.S beveelt deze kliniek aan

18 maart 2022

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Medikliniek

90
08 april 2024 Haartransplantatie
“ Deskundig en klantvriendelijk ” J.

Deskundig enn klantvriendelijk. Je voelt je op je gemak en kunt alles vragen. Erg blij met het resultaat.

92
26 oktober 2023 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Sam

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en het eindresultaat. Ik voel mezelf top!

10
12 maart 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” Hein

Heel goed, goede nazorg PRP. Uiterst bekwaam al met al top kwaliteit! Heel goed, goede nazorg PRP. Uiterst bekwaam al met al top kwaliteit!