Ervaring bij Medikliniek

Beoordeling Haartransplantatie

96

“Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie)”

Eind 2015 heb ik ervoor gekozen om een haartransplantatie te doen. Ik heb 3 klinieken bezocht. Hairscience institute (HASCI), Transhair en uiteindelijk heb ik voor Medikliniek gekozen. Medikliniek is een kleine kliniek in Amsterdam. Ze doen minder aan marketing dus online niet zo goed te vinden. Toevallig sprak ik iemand die hier was geweest. Dat was een positieve referentie. De kliniek is niet zo chic het zit ook in een klein pandje. Ik had een intake met mevrouw Wanshanna. Mw Wanshanna doe ook de operatie. Dokter Kara kijkt af en toe mee. Tijdens de intake was mevrouw Wanshanna iets nonchalant. Ze keurde de andere praktijken af "die zijn allemaal erg commercieel en steken teveel geld in Marketing".
Toen ik het prijsverschil hoorde en het volume aan haren cq grafts wat Medikliniek terug kon plaatsen in vergelijking met de andere heeft mij dit ertoe overwogen om de transplantatie te laten uitvoeren door Medikliniek. Bij mij hebben ze in 1 operatie 4000 haren teruggezet. En nu na 6 maanden ben ik echt super blij. Ik heb vol haar en je ziet er niks meer van. Ook heb ik niet mijn haar kaal geschoren. Dus lokaal heb ze afgeschoren en de haren eruit gehaald. Alle andere klinieken die zeggen dat max 2000 mogelijk is daar klopt niks van. Die zijn uit op je geld en zijn daarnaast 2x zo duur. De nazorg was perfect je kan elke dag 24/7 bellen. Ook met de dokter. Ik had een kleine ontsteking dat was na 2 weken over. De operatie moet je niet onderschatten zoals ik wel had gedaan. Je hebt zeker nog maanden last. Ingegroeide haren, geen gevoel in je huid. Je hebt gewoon 4 maanden last. Nu na 6 maanden ben ik tevreden. Je ziet er niks van en ik heb 4000 haren erbij.

H
H

Kliniek: Medikliniek

Specialist: Talat Kara (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
H beveelt deze kliniek aan

13 juni 2016

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Medikliniek

10
01 februari 2024 Haartransplantatie
“ Uitstekend ” GJA

Ontzettend vriendelijk en professioneel personeel die er alles aan doen om de behandeling zo fijn mogelijk te laten verlopen. Uitstekende na-zorg.

90
08 april 2024 Haartransplantatie
“ Deskundig en klantvriendelijk ” J.

Deskundig enn klantvriendelijk. Je voelt je op je gemak en kunt alles vragen. Erg blij met het resultaat.

94
09 januari 2024 Haartransplantatie
“ Al met al zeer tevreden. ” Anonieme gebruiker

Ik kan Medikliniek ten zeerste aanbevelen, sterker nog ik doe het al! Het meest belangrijke: het nieuwe haar ziet er zeer natuurlijk uit. De haarlijn…