Ervaring bij Medica Estetica

Beoordeling Overige behandelingen

10

“Wat een geweldig team!”

Dr. Vicdan Kose heeft nog voordat de behandeling werd geagendeerd op zeer professionele maar begrijpelijke wijze informatie verstrekt.

Op de dag van de behandeling is nogmaals informatie verstrekt en stapsgewijs, bij alles dat werd gedaan steeds verteld wat er werd gedaan en wat je daarbij ongeveer zal voelen zodat je op een nauwkeurige wijze door de behandeling werd begeleid. Dit is iets dat je van een arts mag verwachten, uiteraard, maar niet veel artsen nemen dit seriues, dr. Kose wel.

Het fijne is dat je met deze begeleiding vanzelf rustiger wordt en hetgeen je voorshands als eng ervaart (onbekend maakt immers onbemind) enorm mee valt.

Ik ben zeer content met de praktijk, maar met name met dr. Kose, ze is een toparts en een topvrouw.

Met name dat laatste, met haar houding, haar gezelligheid en zorgzaamheid zorgt dr. Kose voor een zeer veilig gevoel en heb ik haar enorm gewaardeerd.

Tot slot wil ik ook opmerken dat dr. Kose bij mij over is gekomen als een zeer integere arts, dat wat je wilt hoeft in de praktijk immers niet altijd ook te zijn dat wat je nodig hebt.

Als iets niet haalbaar is of niet goed voor je zal zijn, zegt ze dit eerlijk waarbij het oogmerk geen financieel belang is maar het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. En daar kunnen vele artsen zeker nog wat van leren.

Ik raad de kliniek zeker aan, je bent hier in goede handen.

N
Nursel

Kliniek: Medica Estetica

Specialist: Mw. Drs. V. Köse (Cosmetisch arts)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Nursel beveelt deze kliniek aan

20 mei 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Medica Estetica

10
16 december 2018 Overige behandelingen
“ Top professional ” Alexia

My experience with Mr Firdausi was very satisfying! ( moedervlek verijdering). He is very caring and followed my wishes. Proposed a follow up and…

10
09 april 2021 Overige behandelingen
“ Geweldig ” Yasemin

Kom al jaren in kliniek Medica Estetica. Bovenooglidcorrectie laten doen na veel twijfelen.Geweldige aardige arts die weet waar hij het over heeft…

10
26 juni 2023 Overige behandelingen
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Vriendelijk en deskundige staff. Doet wat er wordt vermeld. Goed bereikbaar met de auto en genoeg parkeergelegenheid