Ervaring bij Kliniek Vleuten

Beoordeling Neuscorrectie

93

“Uitstekend en kundig.”

Ik kan Drs. Jan de Jong aanbevelen.

Daar waar hij zeer kundig is (in mijn eigen ogen dé specialist) in het uitvoeren van neuscorrecties met plaatselijke verdoving (dus geen volledige narcose maar sedatie).

Dit heeft als voordeel dat je meteen na de operatie het gevoel hebt zo de kliniek al uit te kunnen lopen. Die dagen erna loopt het herstel zeer vlot en de pijn valt enorm mee. De valkuil is eerder dat je denkt alles al te kunnen doen, echt even weinig doen/tillen is wel belangrijk.

In zijn consulten heeft hij een pragmatische aanpak waarin je helder hebt wat je kan verwachten en belangrijker nog: wat niet.

Tijdens het opereren merk je dat de man in zijn element zit en echt heel veel ervaring heeft. Het team wat hem assisteert is overduidelijk op hem ingewerkt en het fijne is dat Drs. de Jong tijdens het opereren met je praat, soms een grapje maakt en je geruststelt.

Je voelt nul pijn en de sedatie maakt rustig, maar je kunt natuurlijk wel alles horen, daar moet je een beetje tegen kunnen.

Verwachtingen managen is aan te raden, vooral omdat het even gaat duren voordat de zwelling afneemt. Niemand die bijvoorbeeld opvalt dat ik een neuscorrectie heb gehad (op sommige familie na).

Zoals Drs. de Jong ook aangaf: Je gaat je oude neus al snel vergeten. En dat is echt zo, mijn neus past gewoon bij mijn gezicht!

B
Bas

Kliniek: Kliniek Vleuten

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Bas beveelt deze kliniek aan

18 januari 2019

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder