Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Schaamlipcorrectie

92

“Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie)”

Gisteren heb ik een schaamlipcorrectie gehad. Ik was er best zenuwachtig voor.. voornamelijk voor de verdoving. Maar ik zal beginnen bij het begin... Ik twijfelde al lange tijd, maar uiteindelijk toch besloten dat ik het gewoon moest doen! En ik ben nu al zo blij dat ik het gedaan heb, ondanks de zwelling etc nu.
Bij het eerste consult werd ik goed ontvangen en werd alles me heel erg duidelijk uitgelegd. Wat een vriendelijke verpleegkundige en arts. Daarna een afspraak gemaakt voor de operatie. Op de dag zelf werd ik super ontvangen. Eerst legde de verpleegkundige het een en ander nog uit en daarna lag ik op de OK. Ze waren met zijn drieën, een arts en twee verpleegkundigen. Alle drie onwijs aardig en vriendelijk. Tijdens operatie over alledaagse dingen gesproken, en dat maakt alles een stuk luchtiger en ik werd er ook rustiger van. De verdoving was inderdaad pijnlijk, zeker toen mijn zenuwen niet zo goed bleken te reageren waardoor ik in totaal 4 extra spuitjes erbij kreeg (maar die voelde ik gelukkig niet omdat alles bijna verdoofd was). Operatie duurde in totaal 45 minuten en heb er niets van gemerkt op de spuitjes na. Daarna mocht ik lekker bijkomen in een lounge stoel met dekentje en kopje thee met wat lekkers! Dat is super fijn. Ook kwam de arts en verpleegkundige nog even controleren hoe alles eruit zag. Ik ben zo tevreden over deze kliniek! Stuk voor stuk lieve mensen! Op dit moment ben ik continue aan het koelen en behalve de zwelling heb ik nergens last van. Ik ben onwijs benieuwd naar het eind resultaat (duurt nog heel wat weken) maar nu al kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik voel me veel meer vrouw.

M
Margot

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: Danielle Derks (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 9,5Persoonlijke service
Margot beveelt deze kliniek aan

06 december 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

96
01 april 2019 Schaamlipcorrectie
“ Geweldig ” Kelly

Zo op het eerste gezicht vond ik de buitenkant van Veldhoven kliniek, niet heel erg passen bij hetgeen wat moest gebeuren. Maar zoals ze zeggen laat…

10
30 mei 2018 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Wat een prettige periode is mijn traject bij jullie geweest. Voor, tijdens en na de behandeling heb ik me veilig en gehoord gevoelt. ondanks het…

90
03 januari 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Linsey

Ik ben fijn behandeld en gerustgesteld tijdens de operatie. Goed voorgelicht en nabehandeld. Het eindresultaat is boven verwachting naar wens.