Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Schaamlipcorrectie

94

“Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie)”

Ik ben een vrouw van 24 en na tien jaar twijfelen had ik besloten om de knoop door te hakken. Ik ging voor een schaamlipcorrectie. Tien jaar lang heb ik rondgelopen met naar mijn eigen mening een klein walgelijk schaamtevol deel van mijn lichaam. Op 10 oktober 2014 had ik mijn consult afspraak. De kliniek gaf mij bij aankomst al een prettig gevoel en dit werd versterkt tijdens het consultatie gesprek. De consulent was zeer kundig en alles werd goed uitgelegd inclusief mogelijke risico's en complicaties. Wat daarnaast voor mij heel belangrijk was, ik voelde dat mijn klachten hier serieus werden genomen. Ik was compleet overtuigd. Ik wilde dit en ik wilde mijn schaamlipcorrectie hier in deze kliniek laten doen.

Afgelopen woensdagmiddag ben ik geopereerd, en op de zeer pijnlijke plaatselijke verdovingen na, was het een hele goede ervaring. Alles werd zeer professioneel uitgelegd en gedaan. Dr. Derks is een zeer professionele en vrouw vriendelijke arts. Tijdens de behandeling werd Dr. Derks door twee vrouwelijke assistentes bijgestaan en hebben wij tijdens mijn behandeling gekletst en gelachen. Ik voelde mij compleet op mijn gemak. De behandeling duurde iets langer dan een uur, waarna ik nog een halfuur moest blijven om te koelen en wat te eten.

Op dit moment zit ik op dag drie van de herstelperiode en ik moet nu zeggen: 'Had ik dit maar veel eerder gedaan'. Ik ben sinds woensdagmiddag compleet pijnloos (zonder pijnstillers), met plassen heb ik geen last of pijn, de zwelling valt mee en hoewel ik het eindresultaat nog niet kan bewonderen kan ik nu al zeggen dat het een enorme verbetering is met hoe het hiervoor was.

A
Angelique

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: Danielle Derks (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,1Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,7Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Angelique beveelt deze kliniek aan

01 november 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

90
02 juni 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Hele goede ervaring bij Kliniek Veldhoven gehad!

82
06 januari 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Dora

Hele professionele en toch persoonlijke kliniek, waardoor ik een erg veilig gevoel heb gehad gedurende het hele traject.

10
28 november 2014 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Wendie

Na jaren overwegen eindelijk de stap genomen. Dit had ik veel eerder moeten doen. Wat een fijne kliniek, arts en personeel. Alles als zeer positief…