Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Oorcorrectie

84

“Fijn geholpen”

Dinsdag 28 september ben ik op consult geweest voor een oorcorrectie bij Kliniek Veldhoven. Vriendelijk ontvangen, kort maar krachtig de behandeling doorgenomen en het hersteltraject. De chirurg is hier kort binnen gelopen om de situatie te beoordelen en aan te geven wat de mogelijkheden zijn. Ter plekke heb ik aangegeven de behandeling in te willen plannen maar spijtig genoeg bleek er (aanvankelijk) pas tijd te zijn 1e week 2022. Desalniettemin wou ik de behandeling hier laten doen dus heb akkoord gegeven.

Na circa 1,5 week ben ik door de kliniek gecontacteerd met de mededeling dat er tijd beschikbaar was gekomen op 9 november, goed nieuws natuurlijk, waarna we de behandeling naar voren hebben gezet.

De dag van behandeling; ik ben prettig ontvangen en op mijn gemak gesteld ook al was ik enkel gezond gespannen. De ingreep is tenslotte niet zeer ingrijpend, het resultaat daarentegen wel! :-) Weinig tot niks van de ingreep gevoeld en gezellig met de assistentes gekletst tijdens de behandeling. De middag/avond na de behandeling was begon de pijn flink op te zetten, slapen de eerste nacht was dan ook zeer moeizaam, erop liggen is gewoon echt niet mogelijk. Met behulp van de voorgeschreven pijnstilling de pijn de daarop volgende 2 dagen onder controle gehouden waarna de pijnstilling niet langer noodzakelijk was.

Inmiddels 2 weken verder en het (voorlopige) resultaat is naar wens, zodra de zwelling afneemt zal het uiteindelijke resultaat zich laten zien maar het is tot nu naar mijn tevredenheid.

F
Falco

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: B. Franssen (Plastisch chirurg)

Behandeling: Oorcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 7,0Persoonlijke service
Falco beveelt deze kliniek aan

24 november 2021

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

93
21 juli 2016 Oorcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Oorcorrectie) ” Amber

Afgelopen maandag ben ik bij Kliniek Veldhoven geweest voor een oorcorrectie. De operatie was geheel pijnloos en de arts en verpleegkundige stelde mij…

10
16 januari 2018 Oorcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Oorcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Het resultaat is erg mooi geworden.

80
26 november 2018 Oorcorrectie
“ Zeer tevreden ” Anonieme gebruiker

Hele fijne kliniek!