Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Oorcorrectie

80

“Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Oorcorrectie)”

Ik twijfel al jaren om iets aan mijn "flap oren" te laten doen. Ik zet mijn oren al jaren vast met mijn eigen haren om er zo voor te zorgen dat mijn oren niet uitsteken.
Ik heb het kliniek aesthetic beauty clinics gevonden via de site.
Ook via een kennis gehoord dat dit kliniek goed en zorgvuldig te werk gaat (goede ervaring).
Ben daarom op consult geweest. Hier werd ik vriendelijk ontvangen en voelde ik me erg op mijn gemak. Er werd duidelijk uitgelegd wat ze voor me konden betekenen en wat de ingreep in zou gaan houden. Kennis gemaakt met de chirurg die me zou gaan behandelen. Deze was ook vriendelijk en liet duidelijk zien wat hij voor me kon betekenen (deed voor hoe hij mijn oren zou kunnen laten staan). Vertelde nog een keer wat de gevolgen en eventuele veranderingen van het oor zouden kunnen zijn (worden ooit als negatief ervaren). Dit zorgde voor duidelijkheid dat de chirurg en de consulente op een hoogte zaten.

Ik kreeg via de mail nog een keer alle informatie en voldoende bedenk tijd. Hierna heb ik de stap genomen om de oor correctie uit te laten voeren. Dit heb ik hen toe gemaild. Een aantal dagen later ontving ik de overeenkomst voor de behandeling.
Deze was duidelijk en overzichtelijk.

Deze ondertekend en terug gestuurd. Er is contact met me opgenomen om samen een datum af te spreken. Er waren veel mogelijkheden. Dit was prettig dat je dit zelf mee kunt plannen. Een aantal weken voor de ingreep zou ik de tijd te horen krijgen. Dit gebeurde ook volgens afspraak. Ook het betalen verliep goed, als je het overmaakte kwam kort daarna via de post een bevestiging van het betalen. Ook heb ik de recepten die nodig waren toegestuurd gekregen zodat ik deze op tijd in huis kon halen.

Ik ben vorige week geholpen. Ik was nog wat zenuwachtig voor de ingreep, maar toen ik bij aesthetic beauty clinics binnen was werd dit al snel minder. Werd goed opgevangen en begeleid. Het personeel was erg vriendelijk en er hing een positieve sfeer. Alles was duidelijk en werd goed uit gelegd. De ingreep verliep soepel. Ik was bij (heb plaatselijke verdovingen gehad) en de chirurg vroeg aan me wat ik prettig vond of minder prettig vond. Hier werd ook goed rekening mee gehouden. Ik keek het meeste op tegen de injecties van de verdoving. Deze vielen met wat hulp mee. Het gevoel was kort hierna echt weg uit het oor. Dit viel me reuze mee. Het was heel ontspannen en voor ik het wist was de eerste oor al gecorrigeerd. Samen met de chirurg en de 2 assistentes gekeken of het naar mijn wens was. Dit vond ik erg prettig. ook het andere oor verliep goed.

Na de behandeling mocht ik even ontspannen met een broodje en een kopje thee en kreeg ik de verdere uitleg over hoe de komende dagen en de weken daarna eruit gingen zien en wat ik moest doen.

Ik heb daar mijn band gekocht. Deze is prettig.

Thuis heb ik me aan de voorgeschreven medicatie gehouden en na 2 dagen mocht het verband eraf. De gehechte wonden zagen er goed uit (dicht) en kon het goed schoonspoelen met lauw water. Het gaasje viel er zo af (zat niet vast).

Hierna ben ik al een dag een gewone band gedragen. Dit is even wennen en draag er wat watjes onder om mijn oorschelp te beschermen tegen drukplekjes.

Toen ik het verband verwijderde zag ik voor het eerst het resultaat weer. Ik ben er erg blij mee! Het is nog wel wat dik aan een kant en nog blauw. Maar ik zie nu al een heel groot verschil en vind het nu al helemaal geweldig!

De pijn is voornamelijk de eerste dag, deze is goed verdraagbaar met de medicatie. Verder gebruik ik nog zo nodig paracetamol (ongeveer 2 per dag).


Ik keek er erg tegen de correctie op, na deze ervaring zou ik het zo over doen!

Y
Yvonne

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: Diederick Kerckhove (Plastisch chirurg)

Behandeling: Oorcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Yvonne beveelt deze kliniek aan

03 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

82
19 juni 2014 Oorcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Oorcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Na lang twijfelen heb ik de stap gezet om een oorcorrectie te laten doen. Na mijn consultgesprek kon ik twee weken later al geopereerd worden. De…

86
30 januari 2014 Oorcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Oorcorrectie) ” Odylle van den Houten

Prettige en goede dienstverlening. Ik werd uitgebreid geïnformeerd over de behandelwijze en afspraken. Deze werden ook allen waargemaakt. De prijs is…

90
18 januari 2017 Oorcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Oorcorrectie) ” S.

Ik stoorde mij aan mijn oren en besloot er iets aan te laten doen. Bij Kliniek Veldhoven heb ik een oorcorrectie laten uitvoeren naar tevredenheid.