Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Ooglidcorrectie

98

“Zeer positieve ervaring”

De informatie voorziening vooraf was heel duidelijk en volledig. Hoewel ik aan een ooglidcorrectie en een wenkbrauwlift dacht, werd mij tijdens het eerste consult verteld dat het door mij gewenste resultaat te behalen zou zijn met de ooglidcorrectie alleen. De wenkbrauwlift was niet nodig. Dit geeft aan dat men dus het belang van de cliënt hoger in het vaandel heeft staan dan hun eigen (commerciële) belang.



De ingreep zelf verliep heel soepel. Dr. Donders legde tijdens de behandeling steeds uit wat hij ging doen, hoe het aan zou voelen en wat ik zou ervaren. Daardoor ben ik geen moment ongerust of gespannen geweest. De verpleegkundigen begeleiden het proces heel goed. Er is altijd ruimte om vragen te stellen en die worden volledig beantwoord.



Ik heb alle instructie voor na de behandeling nauw opgevolgd. Ik heb geen blauwe plekken gehad en slechts een heel klein beetje zwelling. Meteen na de ingreep was ik al blij met het resultaat. Drie dagen na de ingreep kreeg ik al opmerkingen dat ik er veel beter uit zag, terwijl de hechtingen er nog in zaten. 5 dagen na de ingreep had ik een vraag. Toen ik belde en deze vraag aan de receptie doorgaf werd ik een uur later teruggebeld door de verpleegkundige met antwoorden. Er is dus ook volledige aandacht voor de cliënt na de behandeling.



Al met al zijn mijn verwachtingen overtroffen qua behandeling en resultaat.

C
Carla

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: V. Donders (Plastisch chirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Carla beveelt deze kliniek aan

07 mei 2021

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

87
05 april 2022 Ooglidcorrectie
“ Comfortabel en betrouwbaar ” Susan

Een prima ervaring. De ingreep zelf wordt professioneel uitgevoerd, kalm, rustig en vriendelijk. Ik heb me strikt aan alle adviezen gehouden en…

91
14 april 2022 Ooglidcorrectie
“ Zeer professioneel, deskundig, klantvriendelijk. Veel aandacht en tijd voor eventuele vragen. Zeer vriendelijk personeel. ” Anonieme gebruiker

Zoals hierboven al vermeld ben ik zeer tevreden over Kliniek Veldhoven en zou ik deze kliniek ook bij iedereen aanbevelen.

96
23 januari 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ben heel blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen en beveel deze zeker aan bij anderen.