Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Littekencorrectie

88

“Littekencorrectie”

Een poliep in mijn dunne darm zorgde op mijn 23e voor een darmafsluiting. Er is 1,5 meter dunne darm verwijderd. Het herstelproces verliep niet soepel. Een wondinfectie zorgde voor een breed ingedeukt litteken van ong. 25 cm op mijn onderbuik.

Kliniek Veldhoven heb ik na 5 jaar benaderd met de vraag wat zij voor mij konden betekenen. De receptionisten waren goed te bereiken en boden een luisterend oor, wat ik zeer prettig vond. Het 1e consult volgde vrij snel. De verpleegkundigen hebben mij van veel informatie voorzien, en waren gedurende mijn behandeling en herstelperiode zorgzaam en deskundig.

Mijn littekencorrectie is onder algehele narcose uitgevoerd. Het litteken is van de onderste huidlaag afgehaald, zodat er geen deuk meer ontstond (dit is mogelijk gemaakt door vetverplaatsing). Daarnaast heeft de arts het oude littekenweefsel verwijderd. De wond is daarna opnieuw gehecht met oplosbare hechtingen en een 3-tal knopjes.

Na de operatie mocht ik zelfde dag naar huis. Alhoewel ik wel pijnstillers meekreeg, heb ik geen pijn ervaren. 6 weken heb ik een klittenband korset moeten dragen. Na 2 weken had ik mijn 1e controle waarbij de ‘knopjes’ eruit werden gehaald en nieuwe hechtstrips werden opgeplakt. Na 6 weken werden de hechtstrips verwijderd en hoefde ik het korset niet meer te dragen.

En dan mijn nieuwe litteken, wat moet ik hierop zeggen? 1 woord: GE-WEL-DIG! Ik had geen idee dat ik zo tevreden kon zijn met een litteken. Het litteken is erg smal en recht. Geen deuk meer te bekennen.

Conclusie: ik ben zeer tevreden over het resultaat en ik raad iedereen kliniek Veldhoven aan.


A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: Erwin Heine (Plastisch chirurg)

Behandeling: Littekencorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

27 oktober 2019

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

99
07 april 2022 Littekencorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Goede en professionele begeleiding en behandeling. Goede voorlichting. Je wordt echt gezien als persoon. Was een fijne ervaring.

98
01 augustus 2019 Littekencorrectie
“ uitstekende kliniek ” Anonieme gebruiker

De behandeling verliep soepel zonder zorgen. De arts was vriendelijk en ervaren. De nazorg was ook er fijn

98
08 juli 2022 Littekencorrectie
“ zeer goed ” Sjanette

litteken is bijna niet zichtbaar. mooi gladde huid geworden. geen pijn na de behandeling. de behandeling is pijnloos gegaan door plaatselijke…