Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Professionele, hygiënische kliniek met een fantastisch haarteam”

Zo’n twee jaar geleden ging ik voor mijn eerste haartransplantatie op consult bij Kliniek Veldhoven. Na tientallen reviews te hebben gelezen en websites van haarklinieken te hebben uitgeplozen, heeft Kliniek Veldhoven uiteindelijk mij weten te overtuigen van diens geloofwaardigheid en professionaliteit. Geloof me of niet: ik ben heel sceptisch met dit soort dingen, snel argwanend en prik door veel dingen heen.

Deze kliniek schept niet op met reclames met BN’ers en strooit niet met extreme kortingen om klanten binnen te harken en te zorgen voor ‘massaproductie’; deze kliniek is wat het pretendeert te zijn. Een kliniek die luisterde naar mijn persoonlijke verhaal en waarom ik een haartransplantatie wilde overwegen. Ik was erg onzeker over mijn uitvallende haar en stond op het punt om alles af te scheren. Met de luchtige en realistische intake ben ik toen geadviseerd om eerst mijn haargrens aan de voorkant te laten herstellen. Het zou nooit meer zo dik worden zoals vroeger (dat is ook logisch, want ze zetten de haren uit je achterhoofd over op de bovenkant), maar ze zouden het heel netjes kunnen herstellen. Na een aantal dagen goed nagedacht te hebben (de kliniek pushte in de tussentijd niet – er werd niet gemaild of gebeld of ik al een keuze had gemaakt, heel prettig), koos ik ervoor om het avontuur aan te gaan.

Vol stress kwam ik een paar maanden later de kliniek binnen en werd ik meteen door de verpleegkundige op m’n gemak gesteld. Door haar uitgebreide uitleg, humor en geruststellende woorden ben ik vol vertrouwen de behandeling in gegaan. De verdovende prikken aan het begin zijn ontzettend onprettig, maar als dat erop zit is de rest van de behandeling volledig pijnloos. Ondanks dat het heel wat uren waren die ik moest doorbrengen op het bed, vlogen die voorbij door het gezellige haarteam. Er wordt over van alles en nog wat gekletst en dát is nou precies wat de behandeling zoveel prettiger maakt. Er wordt daarnaast goed voor je gezorgd d.m.v. korte pauzes met drinken, chocola en een uitgebreide lunch.

De dag na de tweede behandeldag werd ik gebeld door de verpleegkundige of alles goed ging. De eerste dagen is het belangrijk dat je halfzittend slaapt, zodat de transplantaten niet uitvallen. Als je jezelf door de eerste week heen hebt geslagen (en echt goed de verzorginstructies volgt), is het daarna alleen maar wachten. Wachten tot de eerste haren na een paar maanden beginnen te groeien. “Komt er nog wat? En is de behandeling wel goed gegaan?” waren vragen die heel vaak in me opkwamen. Omdat de ingezette haarzakjes in een rustpauze gaan én ik in het donorgebied veel ‘shockloss’ had, dacht ik dat het allemaal nooit meer goed zou komen. Het leek alsof er niks was gebeurd. Echter; na 4 maanden begonnen de ingezette haren voorzichtig tevoorschijn te komen en langzaam steeds dikker te worden. (Tip: maak elke week foto’s en kijk die geregeld terug, dan zie je wat voor proces je haar doormaakt en wordt het wachten makkelijker.) Tussendoor controleerde de verpleegkundige tijdens tussentijdse afspraken of alles nog volgens plan verliep. Na zo’n 9 maanden kon ik vol trots mijn pet afzetten en aan iedereen laten zien dat ik weer een supermooie haarlijn had. Na die 9 maanden werd het haar nog steeds dikker.

Omdat ik zo’n goede ervaring had met de eerste behandeling en heel blij was met het resultaat, heb ik bij de laatste controleafspraak besloten voor een tweede behandeling te gaan; ik wilde nu mijn kruin laten bedekken en toch nog een klein stukje aan de voorkant laten opvullen. De verpleegkundige schetste wederom een realistisch beeld en adviseerde me niet alle donorharen die er nog zaten te gebruiken, zodat ik daar later wellicht nog beroep op zou kunnen doen. Een paar dagen geleden was het dan weer zover: mijn tweede behandeling. Het proces verliep precies zoals bij de eerste behandeling en daar was ik zo blij mee. De ontzettend lieve verpleegsters, de goede zorgen én de chocola en lekkere lunch ( ;) ) waren er nog steeds. Ik ben inmiddels weer een paar dagen thuis na twee intensieve behandeldagen, maar ga vol goede moed de komende maanden in. Ik weet dat het team een fantastisch resultaat voor ogen had en ik kan niet wachten om te zien hoe de haren na 4 maanden weer langzaam beginnen te groeien. En tot die tijd zet ik nog even een pet op – een kleine moeite en wen je zo aan.

Mocht je om wat voor reden dan ook twijfelen of je een haartransplantatie wil laten doen, dan zou ik zeker aanbevelen een intake te plannen bij Kliniek Veldhoven. Kwaliteit, hygiëne, een persoonlijke en realistische benadering én nazorg staan bij deze kliniek hoog in het vaandel. Iets waar ik na mijn eerste intake meteen vertrouwen in had gekregen.

Bedankt voor alle goede zorgen haarteam, ik kan niet wachten om m’n coupe aan jullie te laten zien als ‘ie helemaal ‘af’ is ;)

R
Rutger

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Rutger beveelt deze kliniek aan

04 maart 2021

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

84
19 oktober 2021 Haartransplantatie
“ Haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven ” Anonieme gebruiker

Vanaf het consult bij de kliniek had ik al een vertrouwd gevoel bij de kennis die de kliniek in huis heeft. De behandeling is mij erg goed bevallen,…

91
28 september 2011 Haartransplantatie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Haartransplantatie) ” Peter T.

10 jaar geleden heb ik een FUT-behandeling ondergaan bij een kliniek in Belgie door Dr. Ferudoni o.i.d. . Dat leek wel een slachtpartij. Veel pijn en…

99
28 mei 2013 Haartransplantatie
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Haartransplantatie) ” J. R.

Ik ben zo blij dat ik de stap uiteindelijk heb genomen. Nu na 1 week alles al weer genezen. Topkliniek.