Ervaring bij Kliniek Heyendael

Beoordeling Neuscorrectie

10

“Mijn droom is uitgekomen”

Sinds mijn jeugd ben ik ontevreden geweest over de grootte van mijn neus. Na ruim 20 jaar heb ik de moed verzameld om een neuscorrectie te laten doen. Omdat ik woonachtig ben in Amsterdam had ik in de eerste instantie een afspraak bij kliniek Boerhaave in Amsterdam. Nadat ik een afspraak met EEN arts van Boerhaave heb gehad, had ik er niet helemaal een goed gevoel over omdat hij niet goed luisterde naar mijn wensen. Dit werd bevestigd nadat ik op internet onderzoek heb gedaan naar het werk van deze arts. Uiteindelijk las ik een aantal slechte reviews over neuscorrecties die niet goed zijn verlopen (biggetjesneus) en dat de arts op een zwarte lijst terecht was gekomen. Hierdoor heb ik besloten om verder te kijken en kwam ik bij Kliniek Heyendael terecht. Onder andere vanwege een eerdere positieve ervaring (borstvergroting) met de arts Frans Straten en omdat ik mooie foto's op de website zag van zijn werk.

Ik ben in 2015 bij Frans Straten geweest voor een borstvergroting. Na een zeer positieve ervaring heb ik 5 jaar later besloten om een neuscorrectie bij hem te laten doen. Frans Straten is een lieve, klantvriendelijke en professionele arts. Ik heb vanaf het begin af aan een vertrouwd gevoel bij hem. Ik raad hem aan omdat hij zijn tijd voor je neemt, de kwaliteit van zijn werk waarborgt en altijd paraat staat om alle vragen te beantwoorden. Ik sta weer versteld van het prachtige kunstwerk (mijn mooie nieuwe neus) dat hij heeft verricht. Zijn werk is boven verwachtingen. Hij is het dubbel en dwars waard om van Amsterdam naar Nijmegen te gaan. Ik geef de behandeling, service en iedereen in kliniek Heyendael een DIKKE 10! Hartstikke bedankt voor een 2e wens die in vervulling is gegaan. Als ik nu in de spiegel kijk voel ik mij niet meer onzeker over mijn neus, maar straal ik van blijdschap! Bij Frans Straten en het gehele team van Kliniek Heyendael ben je in goede handen.

Mijn tips voor de lezers:
-Doe altijd onderzoek naar het werk van de arts en zorg ervoor dat je jouw wensen tot in detail bespreekt. Laat voorbeelden zien en vraag ook om voorbeelden van de arts. Zodat de wensen en verwachtingen goed zijn besproken.
-De eerste week van de operatie slaap je slecht omdat je nauwelijks door je neus kan ademenen. Wees hierop voorbereid, dat je vanuit je mond moet ademen. Zodra het neuskapje en verband eraf is, kan je weer beter ademen.
-Wees geduldig, want het resultaat zie je pas als het neuskapje en pleisters eraf is. En het eindresultaat zie je pas na 3-6 maanden. Het neuskapje en de pleisters kunnen de vorm misleiden dus ga daar niet vanuit.
-Het is belangrijk dat je een goed gevoel bij de arts hebt. Als je geen goed gevoel hebt, dan zou ik verder kijken. Frans Straten kan ik 100% aanraden.
-Ik heb nauwelijks pijn gevoeld na de operatie. Ook geen hoofdpijn. Het enige wat pijn deed was om de gaasjes uit de neus te halen na 1 dag omdat het een beetje kan plakken door opgedroogd bloed. Haal het op tijd eruit. De neus is alleen een beetje gevoelig na de operatie.

Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek Heyendael

Specialist: Frans Straten (Cosmetische Plastische Chirurgie)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

26 augustus 2020

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Heyendael

82
28 januari 2021 Neuscorrectie
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Erg fijne kliniek waar ze je echt zien en geen nummertje bent.

10
08 oktober 2020 Neuscorrectie
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Neuscorrectie) ” Rilana

.

10
08 oktober 2020 Neuscorrectie
“ Beoordeling Kliniek Heyendael (Behandeling: Neuscorrectie) ” Anonieme gebruiker

Van begin tot aan het einde verliep alles perfect. Alle werknemers zijn erg vriendelijk en ze behandelen je echt als een persoon en niet als een…