Ervaring bij Kliniek Amstelveen

Beoordeling Borstvergroting

91

“Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting)”

ik ben erg tevreden over mijn borstvergroting door dr Karim. ik had een 70AA en wilde graag een stuk grotere borsten. dr Karim was erg eerlijk en zei dan ook dat hoe groot ik ze wilde, echt niet ging lukken.
ik koos voor 330 CC van Sebbin omdat deze smaller waren en iets zachter. mijn operatie zou plaats vinden bij de cosmed kliniek ivm de verbouwing bij kliniek amstelveen. eenmaal op mijn operatiedag waren er verkeerde protheses besteld. ipv de 330 sebbin de 300 mentor. gelukkig zat hier amper verschil in, maar eigenlijk baalde ik hier wel een beetje van. de fout kon ik enigzins wel begrijpen, door de verbouwing etc. ik heb netjes een deel van het geld teruggekregen.
het enige minpunt vond ik dat ik al aangaf dat ik misselijk word door narcose, en na mijn operatie 3 dagen doodziek was en heb overgegeven. echter komt dit door cosmed kliniek, niet door kliniek amstelveen. ook werd ik voor mn gevoel erg snel naar huis gestuurd terwijl ik een oog niet eens open kon houden, aan het klappertanden was en heel erg rilde.
verder ben ik super tevreden over dr karim, hij is ontzettend vriendelijk en eerlijk.

K
Kim

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kim beveelt deze kliniek aan

21 juni 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Amstelveen

10
27 februari 2015 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Rebecca

Heb afgelopen woensdag een borstvergroting laten doen. En ben zeer tevreden!!! Ben goed geholpen in kliniek amstelveen. Mensen waren super aardig.

99
27 april 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Jeani

Ik ben Jeany, gisteren heb ik een borstvergroting van 400cc laten maken door dokter Roosenburg. Ik ben verwezen door Diana Gabries. Het is nu een dag…

85
11 augustus 2016 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Amstelveen (Behandeling: Borstvergroting) ” Jasmin

Na een lange periode heb ik besloten een borstvergroting te laten doen. Ik kwam pratijk Diana Gabriels tegen op internet en ben erg blij dat ik de…