Ervaring bij Hofkliniek

Beoordeling Schaamlipcorrectie

97

“Persoonlijk en hygiënisch!”

Ik heb een schaamlipcorrectie ondergaan bij de kliniek. Dr. Burcu is een vriendelijke arts die goed weet wat ze doet. Tijdens de behandeling stelt ze je gerust en vertelt ze stap voor stap wat ze gaat doen. Eigenlijk hebben we zoveel gepraat dat de tijd snel ging.

Van de behandeling heb ik niets gevoeld. De eerste dag wat kleine pijntjes maar na wat paracetamol is dat te doen. De eerste week is het wat ongemakkelijk en heel erg gezwollen, vooral wijdbeens lopen. Ik heb de eerste week vanuit huis gewerkt om ongemakken te voorkomen. De eerste 3 dagen heb ik elk uur gekoeld en voordat ik ging slapen een “verkoelend oogmasker” uit de vriezer in een wegwerp washandje erop gelegd. Dit hielp ook enorm waardoor elke ochtend het beter aanvoelde.

De dag na de ingreep werd ik door de kliniek gebeld om te vragen hoe het met me ging. Daarnaast krijg je ook een telefoonnummer mee voor “spoed” of vragen buiten de openingstijden van de kliniek.

Het is nog kort geleden dus kan nog niet veel over het resultaat zeggen maar het ziet er nu al zo top uit dat ik er vertrouwen in heb dat het eindresultaat wel goed komt.

Ik heb een erg fijn gevoel aan de kliniek overgehouden! Aanrader!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Hofkliniek

Specialist: Burcu Gündoğdu (Cosmetisch arts KNMG)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

03 juli 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Hofkliniek

10
23 december 2020 Schaamlipcorrectie
“ Aanrader! ” Anonieme gebruiker

De cosmetisch arts is erg toegankelijk, lief en stelt je volledig op je gemak. Ze legt alles duidelijk uit en praat je door de hele ingreep heen.…

10
23 september 2020 Schaamlipcorrectie
“ Fantastisch ervaring ” Anonieme gebruiker

Ik ben onwijs te spreken over Dokter Burcu Gündogdu bij Hofkliniek. De dokter was erg lief en duidelijk en ik voelde me onwijs op mijn gemak.…

10
27 oktober 2023 Schaamlipcorrectie
“ Heel fijne kliniek ” Mandy

Alles werd heel rustig uitgelegd.