Ervaring bij Glow Clinic®

Beoordeling Fillers

10

“Zie er weer uit zoals ik me voel”

Als 41 jarige, tikkeltje ijdele, man keek ik in de spiegel en zag ik toch steeds meer ouderdomsverschijnselen. Drukke werkzaamheden, stress en slechte nachtrust begonnen hun sporen na te laten. Ik voel me helemaal geen 41(eerder 28) en wilde daarom graag die frisse uitstraling die ik zolang had gehad en gekoesterd weer terug. Onmiddellijk werd ik door de dokters gerust gesteld, aan de mannelijke vormen van mijn gezicht ging niets veranderen, integendeel de mannelijke accenten zouden eerder wat prominenter aanwezig worden. Mijn traangootjes werden gevuld waardoor ik van mijn wallen verlost was en mijn kaaklijn werd verstrakt wat onmiddellijk heel mijn gelaat liftte. Ik ben enorm tevreden over mijn behandelingen en het behaalde resultaat. Mensen vragen absoluut niet of ik een cosmetische behandeling heb gehad omdat de resultaten erg subtiel en natuurlijk zijn en ik er dus uitzie alsof ik een lange ontspannen vakantie gehad heb. Ik zou Glow Clinic aan iedereen aanbevelen.

K
Kevin

Kliniek: Glow Clinic®

Specialist: Kayo Hirano (Cosmetisch Arts KNMG)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kevin beveelt deze kliniek aan

02 augustus 2019

Vergelijkbare beoordelingen van Glow Clinic®

10
17 april 2024 Fillers
“ Prima ervaring ” Anonieme gebruiker

Als "groentje" in deze wereld vond in het een prima ervaring. Uitgebreid advies zodat ik een weloverwogen keuze kon maken.

83
02 november 2023 Fillers
“ Goede ervaring ” Anonieme gebruiker

Tijdens het consult gesprek had ik wel het gevoel dat Dr.Deborah een zeer professioneel arts was. Ze nam de tijd om te vertellen wat de mogelijkheid…

90
29 maart 2024 Fillers
“ Uitstekende ” Marga

In het advies gesprek werd alles heel duidelijk uitgelegd.