Ervaring bij Glow Clinic®

Beoordeling Botox

10

“Super geholpen en blij met het resultaat”

Ik heb best een tijdje zitten twijfelen of ik het zou doen. Ik was al eens naar een andere kliniek geweest en was niet overtuigd. Mijn schoonheidsspecialiste adviseerde me toen Glow Clinic. Ik vond het reuze spannend en wist nog niet of ik het ging doen. Toen ik er eenmaal was en de arts totaal niet pusherig overkwam en me op me gemak stelde heb ik botox in mijn frons laten zetten. Van de behandeling zelf voel je bijna niks. Het resultaat is echt geweldig, heel blij mee. Ik zie er frisser uit maar niemand heeft het in de gaten. Na 2 weken mocht ik nog even een check up laten doen. Alles was helemaal goed gegaan. Echt een aanrader en ik kom zeker terug voor een herhaalbehandeling.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Glow Clinic®

Specialist: Kayo Hirano (Cosmetisch Arts KNMG)

Behandeling: Botox

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

04 september 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Glow Clinic®

85
18 december 2023 Botox
“ Dik tevreden ” Anonieme gebruiker

Erg goed en deskundig geholpen. Vriendelijk en duidelijk. Zeer tevreden met het resultaat. Ik kom zeker terug en zal het anderen ook aanraden naar…

90
08 december 2023 Botox
“ Fijne ervaring qua behandeling & resultaat! ” Anonieme gebruiker

Arts is deskundig en neemt de tijd voor je. Notuleert alles (zones, hoeveelheden, kosten) netjes en pakt dat iedere behandeling even terug.

10
13 maart 2024 Botox
“ Uitstekend ” Joyce

Een super professionele kliniek, met deskundig personeel. Je krijgt echt uitgebreid advies. Ik kan het iedereen aanbevelen!