Ervaring bij Global Care Clinic

Beoordeling Neuscorrectie

10

“Zeer tevreden! ”

Ik had al langer een complex over mijn neus en wist zeker dat ik ooit een neuscorrectie wou ondergaan. Natuurlijk is het belangrijk om dit te laten doen door mensen waar je een goed gevoel bij hebt. Daarom liet ik dit doen bij Global Care Clinic.

De professionele maar toch zeer persoonlijke communicatie is heel aangenaam. Je wordt eerlijk en realistisch geadviseerd. Perfectie bestaat niet en dit wordt dus ook niet aangeboden of beloofd. Ik kreeg een opfrissing van mijn meest onzekere punten maar bleef na de operatie gewoon mezelf, mijn gezicht was niet opeens veranderd en dat vind ik enorm belangrijk.

Ik kon me in geen betere handen hebben toevertrouwd dan die van het team van Global Care Clinic. Zowel Dr. Nelissen als al het personeel stellen je op je gemak en zijn uitstekend in hun job!

Na de operatie word je ook gebeld en is er nauwe opvolging wat voor een veilig en gerust gevoel zorgt. De pijn is ook zeer dragelijk. Ik had enkel de eerste vier dagen (met de neustampons) last, zodra de neustampons eruit waren had ik amper last en nam ik ook al geen pijnstillers meer.

Ik heb geen spijt van mijn keuze en ben énorm gelukkig met het resultaat. Ik zou Global Care Clinic aan iedereen met interesse aanbevelen!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Global Care Clinic

Specialist: Marc Nelissen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

18 september 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Global Care Clinic

91
21 juni 2019 Neuscorrectie
“ Super blij met m'n nieuwe neus ” Simone

Wat ben ik ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Eerst gekeken voor een neuscorrectie in Nederland maar omdat de prijzen in België een stuk…

10
28 oktober 2020 Neuscorrectie
“ Van harte aan te bevelen! ” Kelly

Via kliniek ervaringen kwam ik terecht bij Global care kliniek. Allemaal goede reviews. Mijn eerste bezoek was fijn, en gaf mij het gevoel dat ik bij…

10
15 juli 2021 Neuscorrectie
“ Prachtig en natuurlijk resultaat neuscorrectie ” Julie

In februari ben ik bij de GCC op consultatie geweest i.v.m. een neuscorrectie en deze ervaring kon niet beter meevallen! Dokter Nelissen nam…