Ervaring bij Global Care Clinic

Beoordeling Borstvergroting

10

“Borstvergroting ”

Ik ben enorm tevreden dat ik gekozen heb voor Global Care Clinique. Vanaf het moment dat ik er binnen wandelde voelde ik me er op mijn gemak!

Tijdens de consultatie werd er heel duidelijk uitleg gegeven en geluisterd naar mijn vraag. Ook hebben ze mij heel snel gehopen. Tussen mijn 1e consultatie en de operatie zat maar 1,5 maand. Wanneer ik in die tijd wat onzeker werd, kon ik zonder problemen even naar de clinique bellen of mailen. Ze stonden dadelijk klaar om mij te anwoorden/gerust te stellen, dat vond ik heel erg fijn.

Op de dag van mijn operatie werd ik goed begeleid door het enorm lief personeel! Ze stelde mij gerust voor de operatie met een lief en grappig woordje. Na de operatie werd ik in een zalig lekker warm bed wakker. Pijn heb ik amper gevoeld. Na 5 dagen ben ik al terug gaan werken. De daaropvolgende consutaties waren ook enorm tof verlopen. Ik ben enorm tevreden over het resultaat! Perfecte borsten dat toch heel natuurlijk oogt!

Ik wil bij deze de super lieve en vriendelijke meisjes van de consultaties bedanken, het verplegend personeel en natuurlijk dokter Nelissen!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Global Care Clinic

Specialist: Marc Nelissen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

30 september 2020

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Global Care Clinic

10
02 juli 2020 Borstvergroting
“ Borstvergroting ” Josephine-Charlotte

De reden waarom ik meteen geïnteresseerd was in deze kliniek was doordat ik op voorhand enorm veel research had gedaan naar ervaringen van andere…

10
24 juni 2020 Borstvergroting
“ Top kliniek! ” Anonieme gebruiker

Mijn borsten waren een jarenlange onzekerheid voor ik de stap heb durven nemen om een consult te boeken. Na wat research en het lezen van ervaringen,…

10
17 mei 2020 Borstvergroting
“ Beste keuze ooit! ” Jane

Sinds enkele jaren dacht ik al na over een borstvergroting maar durfde nooit de stap te zetten voor een afspraak.