Ervaring bij Global Care Clinic

Beoordeling Borstvergroting

10

“ONTZETTEND blij met mijn keuze voor Global Care en Dr. Nelissen”

Sinds mijn 16e jaar zag ik al dat mijn borsten niet meer gingen groeien. Ik had een kleine A cup en was ontzettend onzeker als ik in de spiegel keek. Hierdoor droeg ik dikke push-up bh’s om met kleding toch enige zelfverzekerdheid te hebben. Na jaren getwijfeld te hebben en niet in de mogelijkheid te zijn geweest, heb ik op 24e jarige leeftijd toch besloten om te informeren over een borstvergroting. Ik heb veel vooronderzoek gedaan naar verschillende klinieken, artsen, verschillende protheses, etc. Via een kennis ben ik bij Global Care Clinic terecht gekomen.

Op 2 juni 2020 had ik mijn eerste consult gepland staan. Ik had eerst een gesprek met een consulente. Zij vroeg wat ik graag wilde, of ik zelf al foto’s gezocht had en liet het werk van Dr. Nelissen zien waarbij ik kon aangeven wat ik wel en niet mooi vond. Vervolgens heeft zij foto’s gemaakt maten opgemeten en kon je de verschillende protheses ook daadwerkelijk in handen houden. Zij heeft een advies gegeven voor een bepaalde prothese en het aantal cc’s wat volgens haar het mooiste bij mijn lichaam zou passen en bij de wensen die ik had. Ik wilde graag van een A-cup naar een grote C-cup gaan, maar wel op een natuurlijke manier. Vervolgens had ik een gesprek met Dr. Nelissen. Hij gaf ook aan dat de maat 230 CC het beste bij mijn wensen paste en een mooi natuurlijk resultaat zou geven. Dr. Nelissen is heel duidelijk in zijn communicatie en weet wat mooi bij je staat. Dit zal op sommige mensen een beetje gehaast overkomen, maar hij is gewoon heel kundig en probeert jouw wensen af te stemmen op de mogelijkheden. Uiteindelijk twijfelde ik nog over twee verschillende protheses en wilde ik de informatie nog even op mij laten inwerken.

De dag na het consult heb ik besloten om de operatie te laten uitvoeren. Ik twijfelde toen nog steeds over de verschillende protheses. Ik heb toen gebeld om een tweede consult te plannen op 19 juni 2020 en de operatie alvast te plannen op 9 juli 2020. Tijdens het tweede consult heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt voor de Motiva Ergonomix Demi 230 cc. Het is ontzettend fijn dat er een mogelijkheid bestaat om verschillende consulten te hebben zodat je daadwerkelijk volledig achter je keuze staat en geen twijfels meer hebt.

De dag van de operatie duurde in eerste instantie lang. Ik moest mij om 17.00 uur in de kliniek melden en mocht vanaf 11.00 uur niks meer eten of drinken. Dit was wel een langere tijd, maar dat had ik er zeker voor over. Ik was die dag helemaal niet zenuwachtig en had er zelf zin in! Na een kort gesprek met Valerie, werd ik naar de OK gebracht waar een verpleger een infuus heeft aangebracht en foto’s heeft gemaakt. Hierna mocht ik naar de operatiezaal en rond 18.00 uur ben ik onder narcose gegaan. Ik ben snel wakker geworden en voelde me heel goed! Om 19.15 uur mocht ik zelfs al naar huis.

De dagen erna zijn mij ontzettend meegevallen. Ik was voorbereid op het ergste maar ik heb er bijna geen last van gehad! Ik heb allereerst helemaal geen last gehad van de narcose, wat ontzettend fijn is. Ik heb na de operatie structureel pijnstillers genomen om de pijn voor te zijn. Op zondagavond heb ik de laatste pijnstiller genomen omdat ik geen pijnklachten had. Het gevoel wat je na de operatie hebt is voornamelijk een beurs gevoel. Het lijkt alsof je ontzettende spierpijn hebt in je oksels, waardoor opstaan uit bed bijvoorbeeld een stuk lastiger gaat. Maar zoals ik al zei, is mij dit ontzettend meegevallen!!! Een paar dagen later had ik mijn eerste controle. Het litteken zag er al heel netjes uit en het resultaat heeft goed uitgepakt.

Als ik nu in de spiegel kijk, ben ik ONTZETTEND blij met het resultaat. Het ziet er nu al heel natuurlijk uit en de maat is precies wat ik wilde. Ik heb nu zelfs een D cup, maar dit past mooi bij mijn lichaam. Het litteken is al mooi aan het helen, er zit boven en beneden veel volume in en de borsten voelen ook al heel zacht en natuurlijk aan. Ik heb er zelfs spijt van dat ik dit niet jaren eerder heb gedaan! Het resultaat is natuurlijk voornamelijk bereikt door de expertise, de vriendelijkheid en de aandacht van Dr. Nelissen! Een ontzettend aardige, deskundige man die alles brengt met een vleugje humor (dat vind i wel belangrijk). Ook de consulenten en de meiden aan de balie zijn ontzettend vriendelijk en bieden een goede service. Ik kan anderen alleen maar aanraden om zeker naar deze kliniek te gaan! Ze geven goed advies en bereiken een natuurlijk resultaat! Al met al ben ik zeer tevreden en had ik het niet anders gedaan. Heel erg bedankt aan Dr. Nelissen en zijn team voor hun werk!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Global Care Clinic

Specialist: Marc Nelissen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

27 juli 2020

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Global Care Clinic

10
25 november 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ik ben zeer tevreden over het hele proces van begin tot einde. Het resultaat is 200% wat ik wenste. Dr Nelissen wist exact wat mijn wensen waren en…

10
16 oktober 2020 Borstvergroting
“ Een aanrader voor iedereen die een borstvergroting wilt ! ” Stephanie

4 weken geleden een borstvergroting laten doen door Dr.Nelissen, super tevreden van mijn borsten. Zeer vriendelijke medewerkers die je echt op je…

90
13 november 2020 Borstvergroting
“ Top! ” Carolien

Zeer goede ervaring, ze behandelen je niet als een nummertje. Zowel dr. Nelissen als zijn team geven professioneel en duidelijk advies en luisteren…