Ervaring bij Global Care Clinic

Beoordeling Borstvergroting

10

“Een VIP- behandeling van A-Z met een super resultaat!”

Vanaf het moment dat je een afspraak maakt bij De Global Care Clinic ervaar je een wereld van vriendelijkheid, aandacht, service en deskundigheid.

De secretaresses / verpleegsters weten precies hoe je je als client voelt. Ze beseffen dat een borstvergroting een spannende onderneming is, je je ietwat onzeker voelt en bezorgd bent over het resultaat. Ze zijn erg geduldig, begripvol, integer en deskundig. Ze tonen oprecht interesse voor jou als individu.

Dokter Nelissen weet met zijn ervaren blik meteen welke procedure jou het beste resultaat zal opleveren. Hij verifieert de mogelijkheden en je wensen echt verschillende keren met je alvorens hij zijn expertise omzet in de praktijk. Wat heeft dr. Nelissen een gave om prachtige resultaten te creëren!

Zo wilde ik niet echt een grotere cup maar gewoon terug meer volume bovenaan in de borst met een natuurlijke vollere borst als resultaat. Eerder had ik twee andere dokters bezocht die veel omslachtiger tewerk wilden gaan.
Dr. Nelissen echter bood me een oplossing die veel minder ingrijpend was waardoor het genezingsproces veel sneller verliep en ik al snel kon genieten van het perfecte resultaat.

Het feit dat ik niet naar een kil ziekenhuis moest (denk Covid-19) maar ter plaatse in de kliniek van dr. Nelissen geopereerd werd vond ik een enorme geruststelling. Het is er warm, gezellig en aangenaam. De verpleegsters, de anesthesist, de grapjes van dr. Nelissen en z'n team om je op je gemak te stellen maken van het gegeven een ontspannen beleving.

Even na de ingreep mocht ik opgehaald worden en 's avonds kreeg ik een telefoontje van Valerie. Wat voor een geborgen gevoel geeft dit! Waouw!

De nazorg werd erg goed uitgelegd en je wordt nauwgezet opgevolgd. Beter kan niet.

De operatie is nu twee maanden geleden en het resultaat is top!

Als je me vraagt of ik het opnieuw zou doen?
YES, onmiddellijk! Ik had het veel vroeger moeten doen!

Dank je wel dr. Nelissen en top-team!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Global Care Clinic

Specialist: Marc Nelissen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

19 juli 2020

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Global Care Clinic

10
02 juli 2020 Borstvergroting
“ Borstvergroting ” Josephine-Charlotte

De reden waarom ik meteen geïnteresseerd was in deze kliniek was doordat ik op voorhand enorm veel research had gedaan naar ervaringen van andere…

10
16 oktober 2020 Borstvergroting
“ ZEER TEVREDEN ” Anonieme gebruiker

Een aangenaam ontvangst/gevoel al van bij de eerste tot de laatste consultatie. Ook de operatie zelf is zeer vlot verlopen, de opvolging na de…

99
10 oktober 2020 Borstvergroting
“ Super tevreden!!! ” Karima

Zo lang getwijfeld om een borstvergroting te laten uitvoeren. Verschillende klinieken gedaan om te vergelijken. Maar eentje stak er toch met kop en…