Ervaring bij FYEO Medical

Beoordeling Ooglaseren

10

“Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Ooglaseren)”

Mijn vrouw was al eerder behandeld bij FYEO (lasik) en dus was ik ook al een aantal malen bij deze oogkliniek geweest. Na haar behandeling, wist ik ook zeker; hier wil ik mijn ogen ook laten laseren! Alleen bleek na mijn vooronderzoek dat dat bij mij niet mogelijk was (mijn hoornvlies bleek te dun). Een ExtraLens implantatie was voor mij een betere optie. Daar had ik nog helemaal niet over negedacht, maar ik besloot dezelfde dag om daar toch voor te gaan en heb dus een behandelafspraak gemaakt.Op de behandeldag was ik toch wel zenuwachtig, maar ik verbaas me er nu nog over hoe snel de ingreep ging. Nergens last van gehad en al de dag na de lensimplantatie zag ik supergoed! Tot op de dag van vadaag ben ik er zo ontzettend gelukkig mee!! Ik zie beter dan ooit tevoren en ben zo blij dat ik mijn contactlenzen niet meer elke dag hoef in- en uit te zetten.

L
L.G. Kuyten

Kliniek: FYEO Medical

Specialist: Marius den Boon (Oogchirurg)

Behandeling: Ooglaseren

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service

11 januari 2011

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van FYEO Medical

98
11 juli 2012 Ooglaseren
“ Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Ooglaseren) ” Rob Smits

Ik ben erg tevreden over de behandeling, mijn gezichtscherpte is na de behandeling met 10% gestegen. Ook nu na 9 jaar heb ik een stabiele sterkte.

89
15 februari 2011 Ooglaseren
“ Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Ooglaseren) ” Mirjam

Na een 20 tal jaren zo'n beetje alle soorten contactlensen te hebben gedragen, eindelijk het besluit genomen op mijn ogen te laten laseren!

10
07 januari 2016 Ooglaseren
“ Beoordeling FYEO Medical (Behandeling: Ooglaseren) ” Manon

Ik heb een behandeling voor ExtraLenzen gehad. Dit zijn implantlenzen en dus geen ooglaserbehandeling, maar implantlenzen kon ik niet selecteren uit…