Ervaring bij FlyHealth

Beoordeling Neuscorrectie

10

“Beoordeling FlyHealth (Behandeling: Neuscorrectie)”

Ik ben, net als mijn zus en moeder, met een zeer grote en lange neus geboren! Ze hebben zich altijd in hun uiterlijk kunnen vinden maar voor mij is het altijd een probleem geweest … Al vanaf mijn 10e droom ik er van om iets aan mijn neus te doen door de chirurgen die ook beroemdheden behandelen maar toen ik uiteindelijk besloot om het te doen, bleek dat ik me niet kon veroorloven … ik ging op zoek naar een betere prijs en dat is hoe ik FlyHealth heb gevonden . Ik boekte mijn operatie en vloog naar Turkije hoewel ik in eerste instantie niet eens wist waar ik naar toe ging.
Op de dag voor de operatie ontmoette ik de chirurg. We schudden elkaar de hand en maakte een praatje. Daardoor voelt het echt alsof de dokter dit niet alleen voor het geld doet want hij leefde erg mee en leek te begrijpen dat dit niet voor de lol deed. We namen de details van de procedure door en ik moet zeggen dat ik erg ongemakkelijk was met het idee dat ze eerst mijn neus zouden breken voordat die mooier zouden maken. Maar ik wist dat er gewoon geen andere manier was en dat ik echt, ECHT, moest doen. Die lelijke neus van mij … Iets dat ik echt waardeerde aan dit overleg was de simulatie – ik kon precies zien hoe ik er uit zou zien met een “nieuwe” neus en natuurlijk vond ik het geweldig.
Nu mijn neus niet langer opgezwollen is kan ik eindelijk zien hoeveel het veranderd is. Ik kan eerlijk stellen dat mijn problemen zijn opgelost en dat het het geld en een beetje pijn na de operatie, zeker waard was.

K
Kelly

Kliniek: FlyHealth

Specialist: Habib Baskurt (Plastisch chirurg)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kelly beveelt deze kliniek aan

01 augustus 2017

Vergelijkbare beoordelingen van FlyHealth

96
10 november 2022 Neuscorrectie
“ Perfecte team volop met kennis en kunde ” Lania

Deze kliniek heeft een perfecte team met volle ervaring kennis en kunde, klantvriendelijk en zeer hoge kwaliteit. Prijzen zijn abslout goed.

10
02 februari 2021 Neuscorrectie
“ Goede service ” Anonieme gebruiker

Ik heb door Dr. Eda een neuscorrectie laten doen. Voordat ik mijn keuze maakte voor de operatie die geschikt was voor mij en de zorginstelling die dit…

97
29 juni 2023 Neuscorrectie
“ Super fijne ervaring ” Amber

Alles was erg goed geregeld. Van het begin tot einde.