Ervaring bij FlyHealth

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Beoordeling FlyHealth (Behandeling: Haartransplantatie)”

Ik begon al op mijn 20e kaal te worden en tegen de tijd dat ik 30 was, was mijn haar en mijn zelfvertrouwen verdwenen … Destijds probeerde ik vele verschillende pillen en lotions maar dat mocht niet baten. Bijna dagelijks vond ik ‘s ochtends haren op het kussen. Ik overweeg al een paar jaar een haartransplantatie maar ik was er nog niet van overtuigd totdat mijn vrouw zei dat ik een goede kliniek moest zoeken en het gewoon moest doen.
Ik besloot om voor de transplantatie naar het buitenland te gaan en wilde waar krijgen voor mijn geld. Toen ik Fly Health ontdekte legde ze alles aan mij uit en ondernam ik, ondanks mijn twijfels, een reis naar de kliniek in Turkije. De arts die de operatie heeft uitgevoerd was erg vriendelijk en geduldig en hij stelde me gerustgesteld hoewel ik kort voor de procedure best zenuwachtig was. Hij en de verpleegkundigen zorgde goed voor mij en ik weet dat het maximaal aantal enten zijn aangebracht tijdens de operatie.
Ik kon in een rustig en mooi hotel herstellen, onder het toeziend oog van professionele zorg. Nu, bijna zes maanden na de operatie, moet ik zeggen dat de resultaten redelijk goed zijn. Getransplanteerde haar valt niet uit, zoals ik was verteld, en nieuw haar groeit. Nu kan ik eindelijk een kam meenemen, zoals ik vroeger deed toen ik nog een tiener was!

G
George

Kliniek: FlyHealth

Specialist: Yetkin Bayer (Haartransplantatie specialist)

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
George beveelt deze kliniek aan

01 augustus 2017

Vergelijkbare beoordelingen van FlyHealth

10
17 mei 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling FlyHealth (Behandeling: Haartransplantatie) ” Abdulrahman

Ik nam contact op met FlyHealth omdat ik graag iets aan mijn dunner wordend haar wilde laten doen. Ik wilde mijn haar terug en me goed voelen, in…

10
29 april 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling FlyHealth (Behandeling: Haartransplantatie) ” FlyHealth

Abdulrahman

91
24 mei 2021 Haartransplantatie
“ Zeer goed ” Jasper

Alles was van A tot Z goed geregeld. Zeer vakkundige medische staf. Professionele en zeer geconcentreerde behandeling. Het resultaat is pas zichtbaar…