Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Schaamlipcorrectie

78

“Uitgebreide review schaamlipcorrectie ”

Nou, het is ondertussen 2 maanden na mijn schaamlipcorrectie bij faceland Utrecht en hieronder zal ik mijn ervaring met jullie delen.

De operatie ging erg snel. Je komt binnen, kleed je uit en gaat liggen. De assistent zal alles klaar leggen voor de arts die vervolgens mij de verdovingprikjes zal komen. De prikjes waren niet fijn, maar super goed te doen. Je bent vrijwel direct verdoofd dus je overleeft het wel. Ik denk dat ik na 20/30 min alweer opstond en naar huis kon.

Ik was erg bang voor de pijn, want ik las op internet allemaal verschrikkelijke dingen die zouden komen nadat de verdoving was uitgewerkt, maar ik voelde bijna niets. Ik bleef m’n paracetamols wel elke 4 uur slikken, dus dat heeft mij waarschijnlijk ook geholpen. Ik moet eerlijk zijn dat ik weinig tot niet ging koelen, omdat ik na dag 1 nog steeds geen last had. Plassen deed ook geen pijn (ik heb denk ik 3 weken lang onder de douche heb een geplast). Dag 2 ook geen pijn, maar rond dag 4 begon het wel pijnlijk te worden. Dit is de reden dat je goed moet koelen, zodat je de zwellingen goed tegen kan gaan. Na dag 7 had ik nog steeds last en maakte ik mij erg zorgen. Nu moet ik zeggen dat ik de alarm lijn heel vaak heb gebeld, omdat faceland niet te bereiken is. Ik moest foto’s sturen van de receptionist zodat de arts erna kon kijken. Ik heb tot de dag van vandaag geen reactie op mij foto’s. Maar goed, na week 2 heb ik maar een consult ingepland, want ik kreeg ze maar niet te pakken. Murielle heeft er na gekeken en stelde me gerust.

Na week 5 waren mijn hechtingen er nog steeds niet uit, dus had ik een tweede consult ingepland. Murielle heeft toen mijn hechtingen eruit gehaald. (Was niet erg fijn, maar te doen)

Nadat mijn hechtingen eruit waren kon ik eindelijk zonder inlegkruisjes lopen en begon het er allemaal goed uit te zien.

Nu zijn we 2 maanden verder en kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben met het resultaat. Murielle weet wat ze doet en waar ze over praat.

Faceland zelf moet wat gaan doen aan hun bereikbaarheid, want dat was echt bagger. Iemand die zich zorgen maakt wilt gewoon iemand aan de lijn krijgen die hem/haar kan helpen. Je krijgt te horen dat ze tussen 09:00 en 17:00 dagelijks te bereiken zijn, maar geloof me.. dat zijn ze niet.

Dit staat verder los van mijn arts, zij was top en ik raad haar zeker aan. De prijs was bijna te mooi om waar te zijn, maar als je erover nadenkt hoe lang ze bezig met je zijn.. betaal je bij de andere klinieken veelste veel.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 1,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 8,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

19 augustus 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder