Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Schaamlipcorrectie

20

“Verschrikkelijke ervaring”

Meiden ga alsjeblieft NIET naar deze arts. Ik was vanmiddag bij haar en ze heeft mij zeer respectloos behandeld en wat een brutaliteit en arrogantie kwam daar vanaf.
Echt jammer dat sommige artsen niet tegen kritiek kunnen en ze je daarom op een andere manier behandelen. Ik had en nacontrole afspraak bij mevrouw Van Engelen omdat ik nog niet helemaal tevreden was over het resultaat.
Na aankomst heb ik mij netjes gemeld bij de balie en heb ik de balie medewerkster gevraagt of ik nog even snel naar het toilet kon gaan. Toen ik uit het toilet kwam kreeg ik al gelijk een nare blik van van mevrouw Van Engelen. Volgens haar nam ik teveel de tijd omdat ik al te laat was. Ik heb mij verontschuldigd en heb haar uitgelegd dat mijn trein gecanceled was waardoor ik (maar 5 min) te laat was, maar helaas bleef zij tekeer gaan tegen mij. Ik heb toen tegen haar gezegd dat dit soort dingen kunnen gebeuren en dat ik 1.5 uur heb moeten reizen en ik daarom gewoon heel nodig naar het toilet moest gaan. Murielle heeft vervolgens tegen mij gezegd dat ik haar om toestemming had moeten vragen om naar het toilet te gaan. (Mevrouw was op dat moment niet eens in de wacht ruimte) Ze heeft mij vervolgens gezegd dat ik ‘gewoon in de trein naar het toilet had kunnen gaan’.
Na wat gediscussieerd te hebben vroeg ze aan mij of ik kon komen zitten. Om verdere ruzie te voorkomen heb ik mijn mond gehouden en ben ik gaan zitten. Gelijk toen ik zat zei mevrouw met een arrogante toon tegen me dat ik nu nog maar 5 minuten had.
Uiteraard was ik niet gediend van haar gedrag en ik heb haar verteld dat ik het niet accepteer hoe zij tegen mij doet. Mevrouw heeft haar spulletjes vervolgens gepakt en is de kamer uit gelopen en heeft mij achter gelaten.
Ik vermoed dat de reden tot haar gedrag was dat ze wist dat ik niet tevreden was met de resultaten van de behandeling en dat ze niet de consequenties voor het oog wilde zien. Een goede arts luistert naar de wensen van een klant en zou met kritiek om moeten kunnen gaan maar helaas is deze arts te onervaren om dit te begrijpen. Een goede nazorg is nog belangrijker dan de operatie zelf en een arts die niet voor je klaar staat is nog niet ervaren genoeg om in zo’n kliniek te werken.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 3,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 1,0Deskundigheid medische staf
  • 3,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

16 maart 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder