Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Ooglidcorrectie

98

“Prettig en goede behandeling”

Ik ben 53 jaar en had al een poos flapjes aan de zijkant van mijn oogleden die mijn zicht links en rechts beperkte. Ik had mezelf al ingelezen over de ooglidcorrectie. Kwam bij Faceland uit. De verschillende artsen bekeken en had Robin Vossen gekozen. Consult was prettig gesprek met goede uitleg en mogelijkheid tot vragen stellen. Op 3 mei operatie. Dat alles ging heel vlot en was binnen 1 uur alweer thuis. Woon dichtbij 10 min ver met auto. Ik was gewoon relaxed en op een wat drukkend gevoel op het oog tijdens de operatie na was het geen vervelende opratie. Thuisgekomen elk uur koelen met erwtjes 2 dagen lang. Een dag of 4/5 vrij af nemen van werk wel even handig want je bent erna toch best wel moe. Het blijft toch een operatie. Voorzichtig met tillen en bukken ook.

Nu bijna 4 mnden later ben ik heel blij met het resultaat😍. Vanaf aanvang al gelijk een open blik en nu ook de littekens minder zichtbaar worden is t steeds mooier. Ik voel nog wel af en toe een iets trekkend gevoel maar dat is logisch maar niet storend. Mascara en oogschaduw kan ik weer mooi zichtbaar op doen.

Het enige is dat mijn man moet wennen aan mijn nieuwe ogen want je oogopslag (waar hij al 30 jaar naar keek) is veranderd. Maar dat is een kleinigheidje 😄

Iedereen die het ziet vind het heel mooi er uitzien. Dus ik kan het aanraden en voor de prijs hoef je t niet te laten.

Er is verder na de operatie nog dat je na een week terugkomt om de hechting te laten verwijderen. Dat is ook zo gedaan.
Daarna is er verder geen contact meer. Je kunt zelf, als je dat wil, nog een afspraak maken om het resultaat aan de arts te laten zien. Bij mij geen problemen dus geen afspraak meer gemaakt.
Mijn verwachting was dat ze nog wel 1 x een mail zouden sturen met dat ze blij waren dat je voor hun kliniek had gekozen, mogelijkheid om je feedback te geven etc. Maar dat gebeurde niet. Dat vond ik een soort van jammer. Dat is t enige minpuntje wat ik kan bedenken.

A
Annet

Kliniek: ClinicFL

Specialist: Robin Vossen (Cosmetisch arts)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Annet beveelt deze kliniek aan

25 augustus 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder