Ervaring bij Faceland Eindhoven - Rachella Anandbahadoer

Beoordeling Fillers

10

“Super slecht! ”

Ik loop naar binnen bij Faceland Utrecht en eerste wat je meteen opvalt een meid achter de balie die je niet aankijkt en op haar telefoon zit en heel klant onvriendelijk is. Vervolgens komt mijn behandelaar die mij geen hand geeft ivm corona virus (wat ze ook duidelijk zegt prima,) Vervolgens in de behandelkamer niest ze heel hard zowat in mijn gezicht.. Echt corona protocol! Vervolgens legt ze het snel uit en komt gemeen over als ik een vraag stel bijv. Hoebedoelje? ( het was mijn eerste keer ) en wilt eigenlijk snel alles doen. Ik krijg zonder eerst te testen gelijk een verdovende creme op mijn gezicht, en je raad het ! Heel mijn gezicht zat na 5 minuten onder uitslag en rode pijnlijke plekken. Mijn behandelaar was tijdens die 5 minuten naar buiten gelopen om iemand anders te helpen, dat hoort al niet tijdens een afspraak! Ik gaf aan dat mijn gezicht rood was en jeukte maar, ze wilde toch doorgaan en uiteindelijk gaf ze het zelf toe dat ze mij niet wilt behandelen. Daarna wilt ze mij z.s.m. Naar huis sturen zonder een oplossing voor wat op mijn gezicht gebeurt is. Ze wist zelf niet wat er aan gedaan moest worden, dus ging ze het maar in de groep chat appen? Heel professioneel! Vervolgens wilt ze mij zowat dwingen om een vervolg afspraak te maken, voor fillers zonder het middel ( want wat in de verdovende middel zit, zit ook in de injectable zelf.) Er word gezegd dat ik nu een afspraak MOET inplannen zodat ze fillers zonder dat middel kan bestellen. Ik heb 3 x moeten aangeven dat ik dit nog niet wil en zelf wel wil bellen. Vervolgens werd ik bijna de deur uitgegooid met oke doei. Geen excuus helemaal niks. Dit waren de fillers voor mijn kaaklijn. Mensen ik raad Faceland niemand aan!

Ook vroeg ik of ik de huisarts moest bellen en er werd gezegd nee dit hoeft niet. Waardoor ik heel het weekend met een dik rood jeukend gezicht gezeten heb, en spoed eisende hulp het niet nodig vond om langs te komen zolang ik maar kon ademen. Dit allemaal door faceland en door de geweldige medewerkers ( maar niet heus) Laat ik kort door de bocht zeggen dat het eerder een bitchland is.

T
T

Kliniek: Faceland Eindhoven - Rachella Anandbahadoer

Specialist: Rachella Anandbahadoer (Injectable arts)

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 1,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 1,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
T beveelt deze kliniek niet aan

08 maart 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Faceland Eindhoven - Rachella Anandbahadoer

10
27 januari 2023 Fillers
“ Al heel lang blij met mijn fillers/botox behandelingen ” Anonieme gebruiker

Ik ging al meer dan een jaar bij Rachella voor botox en fillers.

10
03 november 2022 Fillers
“ Uitstekend en persoonlijk ” Sanne

Ik ben nu 2 keer bij Rachella geweest voor botox in mijn frons, voorhoofd en kaakspier en fillers in mijn kin en kaaklijn.

90
14 mei 2020 Fillers
“ snelle service ! ” Anonieme gebruiker

Ik ben behandeld door Rachella Anandbahadoer . Super snelle service , goede dokters. Ik kom hier graag terug !