Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Fillers

31

“Te dikke bovenlip en bulten...”

Ik kwam bij Yesim voor filler in mijn lippen. Het consult duurde niet zo lang, ze stelde wat vragen en vulde wat gegevens in. Tijdens de behandeling zelf ging het voor mijn gevoel goed. Het deed wel pijn maar ze nam de tijd.
Na 2 weken toch maar een controle afspraak gemaakt, omdat ik nog steeds erg last had van bultjes en oneffenheden in mijn lippen. Mijn bovenlip was proportioneel ook nog steeds veel te dik ten opzichte van mijn onderlip.
Ik wilde eigenlijk met Yesim een controle afspraak, maar toen kreeg ik te horen dat zij ineens voor onbepaalde tijd niet meer werkzaam was bij Faceland. Toen werd ik toch wel een beetje zenuwachtig omdat het al niet goed voelde dat mijn lippen zo slecht genazen. Ik werd uiteindelijk ingedeeld bij een andere arts, die in haar gesprek veel aspecten noemde die Yesim niet eens met mij had besproken. Zoals het feit dat mijn bovenlip blijkbaar naar buiten krult als ik lach, en dat zij daarom zelf nooit zoveel in mijn bovenlip zou hebben gebruikt als Yesim nu wel had gedaan. En het feit dat er bij mijn behandeling niet eens is gemasseerd, terwijl dat duidelijk wel had moeten gebeuren en ik daarom nu 'bulten' heb overgehouden. De arts van het controle gesprek heeft nog echt heel goed haar best gedaan om mijn lippen te masseren, en zo de filler nog enigszins te laten verspreiden. Maar het heeft helaas toch niet genoeg geholpen, ik wordt 's ochtends nog steeds wakker met een dikke bovenlip, en de bultjes zijn ook nog steeds voelbaar.
Als ik ooit nog eens fillers neem, doe ik het niet meer bij deze arts.

P
P

1 review update

“Update toegevoegd op 24 maart 2020”

Er is inmiddels contact opgenomen door de betreffende arts, om samen te zoeken naar een geschikte oplossing.

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 4,0Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 4,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 2,0De behandeling
  • 5,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
P beveelt deze kliniek niet aan

27 januari 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder