Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Fillers

10

“Super tevreden en echt een aanrader!!”

Na een lange periode met onzekerheid over mijn donkere kringen/wallen onder mijn ogen heb ik ervoor gekozen om traangootfillers te nemen. Op dat moment ben ik direct voor de lipfillers gegaan om een mooie contour en volume te creëren. Wat betreft de lipfillers was het voor mij het belangrijkst dat het geen duckface-effect zou krijgen én het zo natuurlijk mogelijk bleef uitzien. Priscilla heeft mij vanaf dag één uitstekende uitleg en behandeling gegeven waarin haar perfectionisme en zorgvuldigheid altijd op de voorgrond stonden. De lippen zijn echt de specialiteit van Priscilla, maar ook in andere behandelingen is ze echt een topper.

Helaas zijn aan iedere behandeling risico’s verbonden. Na al bijna 8 maanden genoten te hebben van beide fillers, heeft mijn lichaam op de een of andere manier een allergie ontwikkeld voor het merk filler (Perfectha). Tot mijn grote schrik hield ik op beide plaatsen veel vocht vast. Door direct contact met Priscilla heeft zij meteen actie ondernomen en de lijntjes zeer kort gehouden. In samenwerking met David Hamraz hebben ze samen ervoor gezorgd dat ik zo snel mogelijk herstelde door de fillers eruit te halen. D.m.v. goede communicatie, openheid, duidelijke afspraken en het vertrouwen dat werd uitgestraald wist ik dat ik in de goede handen was. Gelukkig was ik door de intensieve zorg en deskundige aanpak snel weer volledig hersteld. Deze filler wordt ook niet meer gebruikt.

Inmiddels heb ik beide behandelingen opnieuw gedaan met Teosyall. Ik ben nu weer super tevreden met het resultaat. Priscilla is echt een topvrouw met handen van goud. Als je op zoek bent naar betrouwbaarheid, eerlijkheid, precisiewerk en topkwaliteit van zorg (ook als het er iets niet goed gaat, wat helaas altijd kan voorkomen) dan is Priscilla echt een aanrader!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

07 april 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder