Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Schaamlipcorrectie

46

“Ingreep valt mee, resultaat is niet mooi”

De ingreep zelf viel me 100% mee. Ja, de verdovende prikjes waren even best pijnlijk, maar is te doen als je goed door ademt. En je voelt dat ze 'daar beneden' bezig zijn, maar dit doet geen pijn. Wat mij wel tegenviel, was dat er tijdens de ingreep niks tegen mij gezegd werd over wat ze aan het doen waren. Ineens begonnen ze, voordat ik er erg in had. Ik had liever gezien dat ze me op de hoogte hielden van wat ze aan het doen waren ('we gaan nu beginnen', 'ik ben met de linkerlip bezig', 'we gaan nu hechten' etc.) zodat je het goed uithoudt.



Het herstel viel me ook mee; het is vooral ongemakkelijk. Vooral het plassen, dit deed ik het liefst onder de douche zodat je het kan verdunnen met water (gewoon de douchekop erop zetten) en je kan het op die manier ook meteen schoonspoelen. Ik was een week vrij en dat kan ik iedereen dan ook zeker aanraden. Na 2 weken kon ik gewoon weer naar de wc en was het geen probleem meer. De eerste dagen heb ik veel gekoeld met bevroren erwtjes in een boterhammenzakje (nooit direct tegen de wond aan houden, ik had dan altijd een katoenen slipje aan) en dit hielp tegen de zwelling en ook tegen de pijn. Ook lag ik soms op de bank, zonder kleding en met mijn benen wijd om het goed te laten drogen (beetje raar om dit te omschrijven, maar dit is wel belangrijk voor de wondgenezing!)



Over het resultaat zelf ben ik helaas minder te spreken. Het is gewoon lelijk geworden. Je ziet dat er 'hapjes' uitgenomen zijn (mijn lippen zijn niet gestroomlijnd meer, maar helemaal gebobbeld alsof er hapjes uit geknipt zijn), en het is heel erg a-symmetrisch (veel erger dan dat het was). Mijn ene lip is best prima geworden op de 'hapjes' na, maar van de andere lip is er bijna niets meer over (ik vind dat er veel te veel huid is weggenomen) op een grote hap vel onder mijn clitoris na.. Eerlijk gezegd ziet het eruit alsof een slager bij mij beneden is bezig geweest.. Ik schaam me er nog meer voor dan voor de ingreep.



Ik heb deze ingreep gedaan om 2 redenen; ik vond mijn te grote lippen erg lelijk, en ik had ook veel last van mijn lippen (onder andere tijdens seks, fietsen, en ze zaten vaak klem in mijn ondergoed). Van het laatste heb ik gelukkig geen last meer en daar ben ik erg blij mee! Maar het is er dus helaas alles behalve mooier van geworden..



Als ik het overnieuw mocht doen, had ik toch wat langer door gespaard om naar een echte plastische chirurg te gaan. Ik heb voor Faceland gekozen vanwege de gunstige prijs en de vele positieve reviews, maar ik wil toch mijn eerlijke mening geven. Heb je last van je grote schaamlippen en maakt het je niet uit hoe ze na de correctie eruit zien? Dan kan ik je aanraden om voor Faceland te gaan. Maar wil je dat je vagina er wat ongeschonden uit de ingreep komt, dan zou ik naar een andere kliniek/plastische chirurg gaan. Dan ben je wat meer geld kwijt, maar dat zou ik er nu achteraf zeker voor overhebben. Helaas kan er bij mij niet meer gecorrigeerd worden, anders was ik graag naar een andere chirurg gegaan.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,0Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 4,0Deskundigheid medische staf
  • 4,0De behandeling
  • 5,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

12 februari 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder