Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Schaamlipcorrectie

87

“Goed resultaat en een lage prijs”

Ik heb ervoor gekozen om een schaamlipcorrectie bij Faceland in Eindhoven te ondergaan, vanwege de lage prijs.



Tijdens het consult heeft Whitney me gerustgesteld en duidelijk uitleg gegeven over de ingreep. Ze is ook erg realistisch en waarschuwt voor de pijn en complicaties. Overtollig huid bij de clitoris kan ze niet operatief verwijderen, maar dit wilde ik ook niet. Eigenlijk kon de operatie niet op mijn voorkeursdatum plaatsvinden, omdat er geen ruimte meer was. Mijn vriend kon alleen op deze datum meerijden en de assistente heeft de operatie na overleg met Whitney toch ingepland op deze datum. Echt een top service!



Op de dag van de ingreep was ik erg zenuwachtig. Whitney en de operatie assistente waren begripvol en stelden me gerust. De verdovingsprikken waren even erg pijnlijk, daarna voel je al snel niks meer. De radio stond aan en er was een ontspannen sfeer op de OK.



Na de ingreep kreeg ik het advies om 15 minuten te wachten. Wat ik minder prettig vond, is dat er geen rustkamer o.i.d. is. Ik moest 15 minuten wachten in de wachtkamer of het niet heftig zou gaan bloeden. In de wachtkamer zaten mensen en hier voelde ik me niet echt op mijn gemak. Gelukkig was het niet heftig gaan bloeden en kon ik na 15 minuten gaan.



Ik heb na de ingreep bijna geen pijn gehad, alleen een ongemakkelijk gevoel. Daarnaast zag het er echt vreselijk uit, waardoor ik ging twijfelen of het herstel wel goed verliep. Het telefonisch contact met de assistente heeft me erg goed gedaan. Na een week zag het er al een stuk beter uit. Het herstel is me meegevallen. Ik zit nu op 4 weken en kan alles weer.



Het eindresultaat is hoe ik het had verwacht. Het ziet er goed uit. Ik heb absoluut geen spijt van de behandeling. De prijs en kwaliteit bij Faceland zijn beide goed!







A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 7,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

24 november 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder