Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Fillers

10

“Uitstekend! ”

Na lang zoeken na een goede arts kwam ik terecht op de instagram van Priscilla Sobas. Ik heb haar werk even bekeken en ik bleef maar kijken! Ik heb gekozen na lang twijfelen om mijn eerste afspraak te maken bij Faceland. (Hiervoor was ik al vier keer behandeld bij een andere kliniek). Ik had een afspraak gemaakt om mijn lippen op te vullen. Op advies van Priscilla Sobas heb ik mijn fillers laten oplossen doormiddel van een hyalasa behandeling. Waarom?? Mijn lippen zijn verkeerd geïnjecteerd. Ik had een ophoping van fillers aan de binnenkant van mijn lip en daarbij een aantal grote bulten. Ook was er duidelijk filler te zien buiten mijn lippenrand. Na even twijfelen besloot ik op haar kundigheid te vertrouwen.

Hyalasa behandeling ervaring? Pijnlijk maar ECHT de moeite waard. Ik ben twee keer geweest voor de hyalasa behandeling. Priscilla beloofde mij dat het echt de moeite waard was en daar vertrouwde ik op.

Gister mocht ik mijn lippen weer opvullen! Ik had gehoopt op 1,5 of 2 mL om weer snel mijn resultaat te behalen wat ik graag wil en voor ogen heb. Priscilla wou niet meer dan 1 ml en dit omdat ze het rustig wilt opbouwen en samen het resultaat bereiken wat ik graag wil. Rustig opbouwen is zo belangrijk..

Priscilla Sobas is echt de beste.. ze is eerlijk, geduldig, professioneel en zo ontzettend lieve vrouw!

Al moet ik 5 uur rijden, ik ga echt alleen nog maar naar Priscilla Sobas! She is the best!!! Ik raad Faceland dus echt aan!! Ook mijn complimenten naar het personeel van Faceland. Ze zijn erg vriendelijk! Zowel op locatie als telefonisch of via de chat. Goed bereikbaar en snel.

A
Anniek

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anniek beveelt deze kliniek aan

13 januari 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder