Ervaring bij Faceland Almere- Dino Malagic

Beoordeling Botox

10

“Uitstekend, eerlijk, betrouwbaar, specialistisch!!”

Meer dan een week terug had ik een afspraak bij Dr.Dino Malagic, nadat mijn eigen arts gestopt is met werken bij Faceland. Dit was voor mij een spannend bezoek omdat nog niemand eerder mijn lippen heeft behandeld. Ik was meteen op mijn gemak bij Dr. Dino, hij is erg vriendelijk en heeft een aura van rust om zich heen!
Ik kwam dus voor mijn lippen LEES: Alleen mijn lippen! Hij vertelde mij mede omdat ik al meerdere keren een behandeling had gehad met Boletero (harde filler) dat deze iets naar boven was gekropen boven mijn lip, dat zou betekenen dat als hij mij ging behandelen dit erger zou worden, dit is niet iets wat ik wil! Daarom adviseerde hij mij om even helemaal geen filler in te spuiten, zodat het wat weg zou trekken. Ik had dan ook nog genoeg filler in mijn lip. Door deze eerlijke beoordeling, zou ik met mijn afspraak van half uur dus eigenlijk vertrekken zonder iets af te rekenen. Ik had namelijk een behandeling geboekt en geen consult. Ik heb er echter wel voor gekozen om 3 zones Bolutine in te laten spuiten omdat dit op mijn wensen lijstje stond!
Dit is nu meer dan een week terug en ik ben hier er erg blij mee!!

K
Kelly

Kliniek: Faceland Almere- Dino Malagic

Specialist: Dino Malagic (Arts)

Behandeling: Botox

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Kelly beveelt deze kliniek aan

19 augustus 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Faceland Almere- Dino Malagic

10
23 september 2020 Botox
“ Beoordeling Faceland Almere- Dino Malagic (Behandeling: Botox) ” C

Goed informatief gesprek. Geen "aansmeer" praktijken. Goed ingespeeld op de vragen. Geen ingewikkeld vakjargon. Voelde goed en vertrouwd.

10
16 mei 2023 Botox
“ Uitstekend! ” Kim

Ik kom al een tijd bij Faceland en sinds een jaartje nu bij Dino, erg tevreden over zijn manier van werken en zijn eerlijke advies altijd.

89
15 december 2022 Botox
“ Vakkundig ” Jacky

Dino is vakkundig en doet de behandeling relaxed zodat je je geen zorgen hoeft te maken, hij stelt je gerust en brengt mooi resultaat, natuurlijk en…