Ervaring bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Beoordeling Ooglidcorrectie

60

“Viel allemaal een beetje tegen”

In december 2019 is een ooglidcorrectie in combinatie met een wenkbrauwlift uitgevoerd. De wenkbrauwlift was op advies van de arts, anders zou het niet mooi worden. De operatie heb ik onderschat: het was pijnlijk en niet prettig. De week erna was mijn hele gezicht bont en blauw, opgezwollen en pijnlijk. De weken daarna trok het van binnen enorm en er ontstonden deukjes boven mijn oogleden, een vreemd gezicht.
Bij de nacontrole werd dit gelukkig ook erkend en is mij een hersteloperatie aangeboden. deze is uitgevoerd door 2 artsen.
Nu ben ik een paar maanden verder en zie nog steeds een deukje. Ook is een litteken wat minder mooi (er is 2 x op dezelfde plaats een incisie gemaakt). Maar wat ik het meest vervelend vind, is dat de ogen van binnen erg trekken, net alsof het allemaal te strak zit.
Vorige week was ik op eindcontrole en werd mijn teleurstelling weggewuifd. de arts vond het mooi: voor het trekken ben ik verwezen naar een huistherapeut (op eigen kosten).
Al met al voor mij een teleurstellende ervaring. Bijzonder vriendelijke artsen, ik geloof ook wel in hun deskundigheid maar ik ben er achteraf niet blij mee.

A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 7,0Deskundigheid medische staf
  • 5,0De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

22 september 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen

91
12 juli 2021 Ooglidcorrectie
“ Zeer professioneel ” Anonieme gebruiker

De behandeling heb ik als zeer goed ervaren. Helaas duurt het herstel behoorlijk lang, en blijven de littekens gevoelig. Verder is het resultaat van…

10
15 november 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Nadine

Vriendelijk, professioneel en prettig. Heel blij met het resultaat. Dr. vd Meer is een hele fijne en goede arts.

10
05 oktober 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Na het besluit genomen te hebben om een bovenooglidcorrectie uit te laten voeren, op aanraden van een familielid van dokter van Selms, ben ik hier…