Ervaring bij Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Beoordeling Buikwandcorrectie

10

“Dit had ik veel eerder moeten doen, wat een geweldig resultaat!”

Ik ben 57 jaar, moeder van 4 kinderen, 1 bevalling daarvan was een keizersnede en daarna nog 2 ingrepen gehad. Een keizersnede van 35 jaar geleden ziet er anders uit dan nu helaas, al jaren wilde ik zo graag dat mijn buik (de mooie drager van mijn kinderen) er anders uit zou zien, een bikini droeg ik.......maar altijd die strepen, die verslapte huid en dat litteken, ik voelde mij nooit op mijn gemak.

En ineens zag ik iemand van mijn leeftijd op tv die de buikwandcorrectie had laten doen, 57 jaar en ik dacht ik ben niet te oud, ik ben gelijk gaan googelen, want nu is het mijn tijd, ik heb hopelijk nog 30 jaar haha.

Ik kwam na rondvragen bij de Jan van Goyen kliniek terecht en Dr Florisson werd geadviseerd, en ik maakte de afspraak. Het was nu of nooit, ik kon heel snel terecht voor de afspraak en ook de ingreep was snel ingepland, ik had aan de operatie planning doorgegeven dat indien er een plek uitviel ik direct kon komen. Dat gebeurde, en 15 februari 2019 ben ik geholpen, de ingreep viel mij 100% mee, en het hele team is kundig en heel aardig.

De ingreep is precies zo geworden als ik mij had voorgesteld en Dr. Florisson mij had verteld, zelfs mooier. Ik ben heel blij en kan Dr. Florisson zeker aanraden, zij is ook heel lief en neemt goed de tijd voor je!

Nu 4 weken later is het litteken al een kleine streep, en ik weet zeker dat ik er over enkele maanden niets meer van zie. Wel heb ik litteken crème van Dermatix en heb ik vitaminen genomen doe ik dagelijks dus ook vooraf de operatie. ik neem multi, maar ook vitamine D, C en E, mineralen want ook zink is voor wondherstel, eiweitshakes en bcaa.

Ook let ik op mijn eten, want liposuctie kan tegelijk bij de buikwandcorrectie, dat heb ik ook gedaan kan nu zelfs mijn buikspieren zien, en ik wil geen vet extra op andere plekken. Ik lette altijd al goed op, drink alleen water, koffie en thee, neem nauwelijks koolhydraten en eet veel groente, kip, vis, noten en eieren, ik doe fitness, dus leef al heel gezond. Maar ik kon nooit bereiken waar Dr. Florrison mij bij heeft geholpen, zij heeft mijn lichaam terug gegeven, zoals 36 jaar geleden en dat is wel heel knap van haar!

Zodra ik voor de 2e controle kom in mei, zal ik foto's laten nemen zodat ze deze op hun website kunnen plaatsen, om andere mensen bij hun beslissing voor een kliniek te kunnen helpen, want hier zit je goed, uitstekend zelfs!

M
M.J.

Kliniek: Esthetisch Centrum Jan van Goyen

Specialist: Joyce Florisson (Plastisch chirurg)

Behandeling: Buikwandcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
M.J. beveelt deze kliniek aan

07 maart 2019

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Esthetisch Centrum Jan van Goyen

10
27 oktober 2023 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Tugba

Ik ben enorm tevreden over mijn buikwandcorrectie. Joyce is enorm vriendelijk en klantgericht, geen seconde getwijfeld.

98
20 maart 2024 Buikwandcorrectie
“ Beoordeling Esthetisch Centrum Jan van Goyen (Behandeling: Buikwandcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Was best nerveus maar tijdens consultgesprek was ik gelijk gerustgesteld. Het gesprek ging heel soepel en het resultaat is heel mooi geworden

98
24 maart 2024 Buikwandcorrectie
“ Perfect ” Anonieme gebruiker

Ik ben blij met het resultaat, heel mooi! Ik ben goed geholpen ze luisteren en informeren heel goed. Ik heb een fleur de lis operatie gehad.