Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Ooglidcorrectie

10

“Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Ooglidcorrectie)”

Ik ben bij meerdere (4) klinieken geweest om mij te informeren over een bovenooglid correctie in Den Haag. Uiteindelijk heeft deze kliniek mijn vertrouwen gewonnen, dit door de vakkundige voorinformatie, klantvriendelijkheid en goede begeleiding. Ik kon heel snel na het consult geopereerd worden, super fijn. Alle informatie vooraf schriftelijk ontvangen, deze was heel duidelijk. Had een uur wachttijd voor de ingreep plaatsvond, maar vond ik niet erg (de tijd ging snel om) en voelde mij nog meer op mijn gemak, wetende dat de cosmetisch chirurg dus niets afraffelt bij een patient omwille van de tijd/planning. Het gaat tenslotte om maatwerk bij mensen!:-) De cosmetisch chirurg heeft mij zeer goed ingelicht bij het consult, wat ik kon verwachten voor en na de ingreep, zoals over het resultaat en herstel (dat ik de 1e week blauw en opgezwollen eruit kon zien). Ook werd ik weer goed op mijn gemak gesteld en begeleid, voordat ik op de operatietafel ging liggen. De cosmetisch chirurg lichtte alle handelingen toe, wat ik evt. kon verwachten qua gevoel, geluid etc, en dat wanneer ik pijn zou voelen ik dit direct moest aangeven, en er dan iets meer verdoving zou worden toegediend. De operatie verliep vlot, en met precisie. Na de operatie liet de cosmetisch chirurg mij het resultaat zien, eveneens wat er aan vet en huid was weggehaald. Omdat ik een dikke huid heb, werd ik van tevoren al geattendeerd op zwelling en blauwheid en dit bleek dus te kloppen. Ik was gelukkig goed voorbereid, had 2 koelmaskers aangeschaft bij de Kruidvat (vooraf in de vriezer gekoeld) en had Arnica gel in huis gehaald. De 1e week binnengebleven en vooral de rust genomen voor mijn herstel. Na 1 week gingen de hechtingen eruit en na een aantal weken op controle. Na de 1e week was ik gelukkig weer toonbaar, maar was nog wel moe van de ingreep. Na 2 weken voelde ik me weer helemaal top en vond ik het resultaat verbluffend, ik zag er fris en jonger uit. De operatie is wat mij betreft heel goed geslaagd. Ik raad deze kliniek iedereen aan vanwege zijn kundigheid en klantgerichtheid!

A
Anna

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anna beveelt deze kliniek aan

30 april 2018

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

94
08 januari 2015 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Saskia

Zeer betrouwbare kliniek, en erg klantvriendelijk. Goede persoonlijke begeleiding voor en na de behandeling. Dokter Adrian is zeer kundig, verstaat…

86
06 december 2014 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Fawzia

Het was voor mij de eerste keer dat ik voor een botox behandeling ging, Vriendelijke ontvangst door de receptioniste

91
20 december 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Annemiek

Goede ervaring van mijn zus. Mooi resultaat. Dr. Jansen heeft het uitstekend gedaan. Deskundige arts. Ben ook heel tevreden over het eindresultaat.